LEWA EcoPrime Chromatography System

LEWA EcoPrime®
kromatográfiás rendszer (LPLC)

A LEWA EcoPrime egy komplett kromatográfiás rendszer egyetlen forrásból. A rendszer piacvezető szivattyútechnológiánkat használja – ezek a LEWA intellidrive és a LEWA adagoló membránszivattyúk.

Kromatográfiás rendszerünk 0,030 l/perc és 60 l/perc közötti áramlási sebességre képes. A legszélesebb dinamikus beállítási tartomány 1:150.

LEWA EcoPrime® kromatográfiás rendszer
Úttörő technológiák kombinációja a nehéz alkalmazásokhoz.

A LEWA EcoPrime kialakításához a legmodernebb technológiákat ötvöztük: kipróbált LEWA higiéniai kivitelű adagoló membránszivattyúnkat az intellidrive technológiával egyesítve alakítottuk ki a világ legfejlettebb kromatográfiás rendszerét.

A LEWA EcoPrime mind pufferhígító rendszerként, mind önálló kromatográfiás rendszerként használható. Az alacsony holttér és a különféle feladatokhoz való rugalmas alkalmazkodás révén az EcoPrime kromatográfiás rendszer biztosítja a gyártási folyamatok maximális teljesítményét és egyszerű reprodukálhatóságát.

LEWA EcoPrime Chromatography System

Nyerő érvek a LEWA EcoPrime® kromatográfiás rendszer választása mellett

A LEWA EcoPrime kromatográfiás rendszer mechatronikai meghajtóegységből, higiéniai membrános adagolószivattyúból és további kiegészítőkből áll.

Complete plants

Teljes rendszer kipróbált LEWA szivattyúkkal

A LEWA a szivattyúktól kezdve a rendszerösszetevőkig minden elemet összeválogat, és ezekből alakítja ki hiánytalanul a kívánt kromatográfiás folyamat megoldását. Az LEWA EcoPrime rendszer központi eleme a szivattyútechnológia, higiéniás kivitelű, EHEDG-megfelelő szivattyúfejekkel, többrétegű PTFE membránnal és membránfelügyeleti rendszerrel. A szivattyúfejek a vezérlőegység terétől el vannak választva, meggátolva ezzel a folyadék szennyeződését.


Accuracy

Páratlan pontosság

A LEWA EcoPrime egyik fő különlegessége a 0,5%-os áramlási toleranciának köszönhető páratlan pontossága. Az áramlás gyors stabilizálása gyors kiegyenlítődést tesz lehetővé az oszlopban. Az állandó háttérnyomásnak köszönhetően a kromatográfia egyszerűen reprodukálható.


Pharma systems method of construction

Csúcstechnológiás kialakítás, mely megfelel a gyógyszergyártás követelményeinek

A legmodernebb technológia és a rugalmasság révén az EcoPrime kromatográfiás rendszer a gyógyszeripar összes követelményének megfelel. A rendszer teljesen leereszthető, valamint CIP- és SIP-képes. A holttér a fejlett buborékcsapda révén csökken.


A bemenő nyomástól független rendszeráramlás

A tartály bemenő nyomása vagy az ürítővezeték nincs hatással a rendszeráramlásra.

Széles dinamikus tartomány

A széles dinamikus tartomány több eltérő kromatográfiás oszlop használatát is lehetővé teszi.

Hosszú élettartam

A szinte teljesen pulzációmentes áramlási sebességnek köszönhetően az oszlop közegének élettartama extrém magas.


Lineáris gradiens

A kromatográfiás rendszer lineáris gradiense 1% és 99% között állítható.

Kiemelkedő kompatibilitás

Rendszereink szabadon kombinálhatók az összes SCADA rendszerrel.

Nemzetközi szabványoknak való megfelelés

GMP-nek való megfelelés a DQ, IQ/OQ-tól kezdve a SAT-ig és a végső átvételig. A CFR 21, 11. rész specifikációknak való megfelelés auditáláshoz, a felhasználók és a beavatkozások nyomon követhetősége.

Opciók

Tökéletesen testreszabott tartozékok

Ügyelünk minden részletre: Az adagoló membránszivattyú összes elektromos és elektronikus tartozéka tökéletesen az egyedi termékhez van igazítva – az érintkező jeladójától egészen a frekvenciaváltóig.

Egyszerű tisztítás

Az élelmiszer- és gyógyszeripar számára különösen fontos, hogy rendszereink gyorsan és egyszerűen tisztíthatók tisztítószerekkel vagy forró gőzzel.

Gazdaságos megoldások

Mindig gazdaságos szivattyúkat, rendszereket és egységeket szállítunk, melyek minimális energiafogyasztással, magas hatékonysággal, alacsony karbantartással és hosszú élettartammal rendelkeznek.

A termelésen kívüli idő minimalizálása

Rendszerink rendkívül megbízhatóak és kevés karbantartást igénylők. Emiatt kihozhatja a maximumot a gyártás során és elkerülheti a költséges leállásokat.

Szakértők és hatóságok általi ellenőrzés

Örömmel mutatjuk be a teljesítménnyel kapcsolatos ábrákat, valamint a TÜV, Germanischer Lloyd, Lloyd R. of S. vagy más hatóságok által kiállított statikus nyomástesztelési tanúsítványokat.

Teljes körű dokumentáció

A dokumentációs folyamatban figyelembe vesszük saját követelményeit, és igény esetén vizsgálati jegyzőkönyveket, a kimeneti karakterisztikára vonatkozó nyomtatott anyagokat és ábrákat, valamint regisztrációs dokumentumokat is rendelkezésre bocsátunk.

Tesztek, átvétel és ellenőrzés

Mindennek a működését biztosítjuk: A LEWA számos szolgáltatást kínál, ideértve a gyári átvételi tesztet (FAT) i s a gyártó vagy a megbízó helyszínén (SAT), valamint az NDT-t és PMI-t is.

Konfigurálható frakciógyűjtő

A kromatográfiás rendszer frakciógyűjtője teljes körűen konfigurálható, ami rugalmas, egyedileg testreszabott alkalmazásokat is lehetővé tesz.

Szerviz és karbantartás

Karbantartás, pótalkatrészek, javítás – bármelyik munkához jól képzett szerviztechnikusaink állnak rendelkezésre szerte a világon. Így gyors reagálást és problémamentes üzemelést garantálunk.

Videos about LEWA EcoPrime Chromatographie

Műszaki adatok

A LEWA EcoPrime kromatográfiás rendszerek számos kialakítással, valamint eltérő minimális és maximális áramlási sebességekkel kaphatók.

System / Model   Pump range (L/min) Column ID range (cm)
EP LPLC 250 Minimum 0,02 5
  Maximum 2,40 20
EP LPLC 500 Minimum 0,06 8
  Maximum 9,0 30
EP LPLC 1000 Minimum 0,12 8
  Maximum 17 60
EP LPLC 2000 Minimum 0,22 10
  Maximum 33 80

Alkalmazások

A LEWA EcoPrime kromatográfiás rendszer tipikus alkalmazásai közé tartozik a biofarmakológiai anyagok tisztítása, a pufferek és koncentrátumok hígítása, a feldolgozási oldatok szűrése, a köztes termékek precíz koncentrálása (biofarmakológiai anyagok), valamint a fehérjeoldatok koncentrálása és tisztítása.

Letöltések

Kapcsolattartó

  • Sales Office Hungary
  • LEWA Pumpen GmbH Hungarian Repr.
  • +36 23 880-975
  • info@lewa.hu

Keresse meg a megfelelő terméket a navigátorral!

Szivattyú navigátor

Ne maradjon le egy hírről sem. Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Regisztráljon most!