NIKKISO szivattyúk

A NIKKISO világszerte vezető a kriogenikus víz alatti szivattyúk terén, és előkelő helyen van a centrifugális réscsőmotoros szivattyúival is, amelyeket főleg a vegyiparban és a feldolgozóiparban használnak.

Nikkiso cryogenic pump

Nikkiso kriogenikus szivattyú

Technológia: Centrifugális víz alatti nedvesített motoros szivattyú

Az olaj- és gáziparban a Nikkiso centrifugális víz alatti nedvesített motoros szivattyúit kriogenikusan cseppfolyósított gázok (LNG és LPG) szállításához használják. Ezeknek a hosszú élettartamú szivattyúknak számos verziója elérhető.

Olaj és gáz ikon Gázszag ikon, szürke Finomító ikon Petrolkémia ikon Vegyszerek ikon Műanyagok ikon Tisztítószerek ikon, szürke Kozmetikumok ikon, szürke Gyógyszer ikon, szürke Étel ikon, szürke Energia ikon Egyéb iparágak ikon, szürke

Teljesítményadatok
Áramlási sebesség 3000 m³/h
Ürítési nyomás 200 bar
Nikkiso canned motor pump

Nikkiso Non-Seal® centrifugális réscsőmotoros szivattyú

Technológia: Centrifugális réscsőmotoros szivattyú

A Nikkiso Non-Seal centrifugális réscsőmotoros szivattyúk speciálisan a vegyipar számára készülnek, ahol kritikus folyadékok adagolását végzik. Ennek elvégzéséhez a centrifugális szivattyúkat az API 685 szabványnak megfelelőre készítik.

Olaj és gáz ikon Gázszag ikon, szürke Finomító ikon Petrolkémia ikon Vegyszerek ikon Műanyagok ikon Tisztítószer ikon Kozmetikumok ikon, szürke Gyógyszer ikon, szürke Étel ikon, szürke Energia ikon Egyéb ikon

Teljesítményadatok
Áramlási sebesség 1200 m³/h
Ürítési nyomás 160 bar