Szivattyúk és adagolórendszerek lepárlóüzemek és finomítók számára

A LEWA szivattyúk és rendszerek segítenek Önnek a lepárlóüzem teljesítményének optimalizálásában a finomítási folyamatok során és garantálják annak rendelkezésre állását.

Ügyfeleink több mint 60 éve világszerte megbíznak termékeinkben, mert precízek, megbízhatóak és hatékonyságuk maximális.

Finomítók
Kőolaj feldolgozása LEWA szivattyúkkal, rendszerekkel, üzemekkel

A kőolajat meg kell tisztítani, szeparálni kell és át kell alakítani (finomítani), amíg a végtermék eladásra alkalmassá válik. Ilyen végtermék a gáz, a dízel. a fűtőolaj, a kenőanyagok, a propán és a bután.

Ezek a folyamatok gyakran bonyolult lepárlási folyamatokat tartalmaznak, amelyek precizitást és megbízhatóságot igényelnek. A LEWA világszerte szállít a finomítóknak a különböző eljárásokhoz, tehát nemcsak hatalmas tapasztalatra támaszkodhat, hanem tanácsadók és technikusok hálózatára is, akik a helyszínen nyújtanak támogatást a lepárlóüzem telepítése és működtetése során.

Jól bevált szivattyúinkat különféle adagolórendszerekben alkalmazzák, amelyeket az Ön szükséglete és megbízása alapján, a helyszínen építünk fel.

LEWA metering system for refineries

Alkalmazási területek a kőolajlepárlásban

Akár kőolaj kitermelésről, akár finomításról van szó – a LEWA termékek és rendszerek megoldást kínálnak a kőolaj-feldolgozás és -finomítás minden eljárásához.

A diagramon az összes fontos finomítási eljárás megtalálható. A LEWA szinte mindegyikhez teljesen egyedi üzemeket és rendszereket szállít. Kérjen további információkat szakértőinktől!

Refinery process diagramm

Termék alkalmazásokVegyszerFolyamat/Rendszer

Vegyszerek adagolása a finomítási folyamatokban a szeparáció/desztilláció, átalakítás/konverzió és a befejező műveletek/finomítás során

Amin oldatLepárlóüzem
KicsapódásgátlóLepárlóüzem, reformáló berendezés, krakkoló, kokszoló
Tetraklór-etilénReformer rendszer, krakkoló
HabmentesítőLepárlóüzem, reformáló berendezés, krakkoló, kokszoló
Emulzió szétválasztóSótalanító üzem, lepárló üzem
KorróziógátlóLepárlóüzem, reformáló berendezés, krakkoló
Fém deaktivátorKrakkoló
Marószóda (NaOH)Lepárlóüzem, reformáló berendezés
Lepárlóüzem, reformáló berendezésReformer rendszer, krakkoló
VízLepárlóüzem, reformáló berendezés
Antisztatikus adalékanyagTöltőüzem
Kenhetőség javítóReformáló berendezés
Dermedéspont csökkentőLepárlóüzem
Színezőanyagok, jelölőanyagokTöltőüzem
Kenhetőség javítóTöltőüzem
Oktánszámnövelő adalékReformáló berendezés
Oxigén felszívó, oxigén megkötőKrakkoló
Hidrogén-szulfid megkötőKéntelenítés
StabilizátorKatalitikus reformálás
Viasz diszperziós anyagVákuum desztilláció

Előnyök áttekintése

Csúcsminőségű szivattyúk, berendezések és rendszerek

Teljes rendszerekbe vagy egységekbe épített csúcsminőségű szivattyúkat szállítunk a speciális alkalmazásokhoz. Mint mindig, természetesen most is a kipróbált LEWA minőségben.

Teljes körű dokumentáció

Támogatási dokumentumainkat és tanúsítványainkat, beleértve a használati útmutatókat, valamint tervezési és tesztjegyzőkönyveket is különböző nyelveken is biztosítjuk.

Üzembe állítás szerte a világon

Globális szervizhálózatunkra támaszkodva berendezését üzembe helyezzük, és közvetlenül a helyszínen biztosítunk műszaki szolgáltatásokat – mind a parton, mind a nyílt tengeren.

Nemzetközi szabványok

A LEWA ISO 9001 minősítéssel rendelkezik. A szivattyúk, rendszerek és egységek minden főbb nemzetközi szabványnak (API, ASME, TÜV stb.) megfelelnek.

A folyadékdinamika kiszámítása

Szivattyúk és rendszerek esetén a folyadék csővezetéken belüli dinamikájának számítógéppel történő kiszámítására, valamint a megfelelő lüktetéscsillapítók beépítésére támaszkodunk.

CAD alapú tervezés

Teljes körű dokumentáció: CAD alapú csővezeték és kiépítési ábrákat, valamint izometriás rajzokat és terveket biztosítunk a rendszerben használt összes szivattyúhoz.

Rugalmas kialakítás

Támaszkodhat több mint 60 évnyi tapasztalatunkra a szivattyúk, berendezések és rendszerek tervezése során: a tervezési fázisban rugalmasan reagálunk a tervezés változásaira vagy a behangolási igényekre.

A saját nyelvén elérhető információk a pótalkatrészekről

A pótalkatrészekről minden rendelkezésre álló információt (az alvállalkozókat is beleértve) választott nyelven kap meg. Pótalkatrész szervizünk gyorsan és problémamentesen működik.

Tesztelés a saját előírásai alapján

A rendszer üzembe állítása előtt alaposan dokumentált teszteket végzünk a vonatkozó nemzetközi szabványok vagy asját specifikációja alapján.

Termékek

LEWA ecoflow membrános adagolószivattyú

LEWA ecoflow diaphragm metering pump

A LEWA ecoflow® membrános adagolószivattyú valódi sokoldalú, minden iparágban használható tehetség az adagolás és keverés terén.

LEWA ecoflow tömített dugattyús adagolószivattyú

LEWA ecoflow packed plunger metering pump

A LEWA ecoflow® tömített dugattyús adagolószivattyú nagy teljesítményű és gazdaságos adagolószivattyú egyszerű szivattyúzási és adagolási feladatokhoz.

LEWA ecosmart

LEWA ecosmart the smart metering pump

A LEWA ecosmart® membrános adagolószivattyú olcsó megoldást jelent különböző alkalmazásokhoz, könnyen és kényelmesen megrendelhető online áruházunkból.

LEWA ecodos mechanikus membrános adagolószivattyú

LEWA ecodos mechanical diaphragm pump

A LEWA ecodos® mechanikus membrános adagolószivattyú a kisnyomású tartományban történő szivattyúzási és adagolási feladatokhoz megfelelő.

LEWA M mikroadagoló szivattyúk

LEWA micrometering pump M

Az M sorozatú LEWA mikroadagoló szivattyúk megfelelőek a laboratóriumokban és kutatóintézetekben alkalmazott legkisebb térfogatáramokhoz.

LEWA FC mikroadagoló szivattyúk

LEWA micrometering pump FC

A LEWA mikroadagoló szivattyúkat a legkisebb térfogatáramok és a precíz adagolás teszi a legjobb választássá laboratóriumi felhasználáshoz.

LEWA ecoflow technológiai membránszivattyú

LEWA high pressure pump for process engineering

A LEWA ecoflow technológiai membránszivattyú a nagynyomású folyamattechnológiákhoz gyártott innovatív és univerzális szivattyúk legnagyobb teljesítményű tagja.

LEWA triplex technológiai szivattyú

LEWA triplex high pressure pump for process engineering

A LEWA triplex a legkompaktabb technológiai membránszivattyú a világon a nagynyomású technológiákban az összes iparágban. Keressen minket – örömmel segítünk!

LEWA dugattyús szivattyú

LEWA Plungerpump

A LEWA a szivattyúk szakértője: A tengeri vagy szárazföldi alkalmazás követelményeinek leginkább megfelelő dugattyús szivattyú ügyében lépjen velünk kapcsolatba!

Sundyne-Marelli

Sundyne Marelli Plungerpump

Sundyne-Marelli vízszintes és függőleges technológiai szivattyúk. Az API 610 szabványnak megfelelő vízszintes és függőleges technológiai szivattyúk, az ISO-13709, API-610 szabványnak megfelelő Sundyne-Marelli nagy teljesítményű szivattyúk.

Nikkiso kriogenikus szivattyú

Nikkiso cryogenic pump

A NIKKISO kriogenikus szivattyú ideális választás LPG és LNG továbbítására. Kérje szakértőink tanácsát!

Nikkiso centrifugális réscsőmotoros szivattyú

Nikkiso canned motor pump

A NIKKISO centrifugális réscsőmotoros szivattyúk tökéletes választást jelentenek a vegyipari továbbítási és keringetési feladatok megoldására. A kiválasztásban örömmel nyújtunk segítséget Önnek!

HMD Kontro

HMD Kontro centrifugal pump

HMD Kontro tömítés nélküli mágnessel hajtott szivattyúk. A HMD Kontro tömítés nélküli, állandó mágnessel hajtott centrifugális szivattyúk kivételes előnyöket kínálnak a mérgező, agresszív, gyúlékony, veszélyes és drága folyadékok kezeléséhez.

Sundyne

Sundyne process pumps

Sundyne & Sunflo Nagy sebességű szivattyúk és kompresszorok Az ISO-13709 és API-610 (OH5,OH6) szabványoknak megfelelő Sundyne nagy teljesítményű szivattyúk és a Sunflo szivattyúk tökéletes választást jelentenek a nagy nyomómagasságú, alacsony áramlási sebességű alkalmazásokhoz.

Wilden Standard sűrített levegős szivattyú

Wilden air operated diaphragm pump

A sűrített levegővel működő duplamembrános szivattyú feltalálójaként a Wilden Pump Engineering Co. mutatta be az első ilyen kialakítású szivattyút 1955-ben. Sűrített levegő meghajtású duplamembrános pozitív kiszorítású szivattyú

Vegyi befecskendező csomagok

Chemical Injection Package

A vegyi befecskendező csomagok vegyi anyagok befecskendezésére szolgálnak. Csomagjainkat – beleértve a tartályt, a csővezetéket és a kiegészítőket is – az ügyfél specifikációjának megfelelően állítjuk össze.

LEWA előszerelt szivattyúegységek

LEWA Pumpskid

Használatra kész, egyedi kialakítású előszerelt szivattyúegységek kis helyigényű kialakítással az olaj- és gázipar számára. Kérje tanácsunkat!

Szagosító rendszerek

LEWA odorizing systems

Gázszagosító rendszerek földgázhoz, oxigénhez, nitrogénhez és szén-dioxidhoz. Kérje tanácsunkat, és bízzon 40 évnyi szakértelmünkben!

Egyedi termelési egységek

LEWA metering and mixing system

A LEWA teljes rendszereket fejleszt folyadékok adagolásához, keveréséhez és betöltéséhez. Keressen minket, és örömmel adunk tanácsot!

Ügyfélspecifikus adagoló rendszer

LEWA metering system

A LEWA a specifikációnak megfelelő, egyedi adagoló rendszereket készít. Bízzon meg az adagolási technológiáról különféle iparágakban szerzett 60 évnyi tapasztalatunkban!

Geveke Nitrogen Generation Package

Geveke Nitrogen Generation Package

Mit dem Nitrogen Generation Package bietet Geveke eine komplette Anlage zur Gewinnung von Stickstoff für Prozesse bei der Öl- und Gasförderung.

Howden Burton Corblin

Howden Compressors

Howden Burton Corblin kompresszorok. A Howden kompresszorok folyamatos és hosszú üzemhez lettek tervezve.

Chemineer keverési technológia

Chemineer agitators

Chemineer keverési technológia. A Chemineer keverők kínálata széles spektrumú. A lapátos keverőktől a turbinásig csaknem az összes folyadék vagy gáz keverési eljáráshoz alkalmazhatók.

Referenciák

 • Metering of antistatic agent

  Antisztatikus anyag adagolása

  Antisztatikus anyag adagolása

  Ügyféloldali kihívás: Finomítási eljárás során az adalékanyagok megbízható adagolása

  A LEWA szállítási vállalása: Rendszer

  A szállítás részletei: Egyedi tervezésű, teljes mérőrendszer szigeteléssel, tartályban, 2 LEWA ecoflow adagoló membránszivattyúval (LDB / M900 típus), zone 1 besorolású veszélyes anyagokhoz, pulzációcsökkentővel, szűrővel, szelepekkel, nyomásátadóval és átfolyásmérővel

  LEWA fődarab(ok):
  egyedi tervezésű adagolórendszer
  LEWA ecoflow adagoló membránszivattyú

  FolyadékNyomás (bar)Áramlási sebesség (l/h)
  Antisztatikus anyag1450
  SzakterületTechnológia
  Nyersolaj-finomítás/finomításAdalékanyag (végtermékek, pl. benzin, viasz)

Kapcsolattartó

 • Sales Office Hungary
 • LEWA NIKKISO Austria GmbH - Hungarian Representative
 • +36 23 880-975
 • info@lewa.hu

Keresse meg a megfelelő terméket a navigátorral!

Szivattyú navigátor

Ne maradjon le egy hírről sem. Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Regisztráljon most!