Szivattyúk és rendszerek testápolószerek gyártásában

A LEWA az ideális szivattyúkat és berendezéseket szállítja kozmetikai és testápolási termékek gyártói és üzemépítő vállalatok számára. Termékeink továbbításhoz és adagoláshoz, illetve feldolgozáshoz is használhatóak. Figyelembe vesszük a tételes, folyamatos és vegyes feldolgozást is (pl. Master Batch Finishing).

Kiváló minőségű szivattyúkat és egyedi kialakítású rendszereket szállítunk világszerte az ilyen alkalmazásokhoz. Ezt a teljes szolgáltatást egyetlen forrásból kapja: a konzultációtól egészen az üzembe helyezésig.

Testápolás
Precíz eredmények és kiváló minőség a LEWA-val

A szigorú minőségi és higiéniai követelményeket – mint például a GMP – támasztó vagy a tartósítószerek elkerülését igénylő folyamatokhoz megfelelő berendezésre van szükség a testápolószerek gyártásában. Támogatjuk Önt a higiéniai alkotóelemek és berendezések kiválasztásában és kialakításában testápolószer-termékeinek gyártásához.

Az Ön igényein alapuló testreszabott, integrált, hatékony és bevizsgált rendszereket alakítunk ki testápolószer-termékei tartós, folyamatos gyártásához. Ehhez a különböző folyadékokkal és anyagokkal folytatott sokéves munkánk tapasztalatira és a feldolgozás és vezérléstechnológia területén szerzett szakértelmünkre támaszkodunk.

LEWA metering system for the cosmetics industry

LEWA szivattyúk és rendszerek testápolószerek gyártásában

Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel és kérje tanácsadásunkat, segítünk a testápolószerek gyártásához szükséges egyedi rendszerek és berendezések kifejlesztésében. A különböző folyamatokban szerzett sokéves ipari tapasztalatunkra nyugodtan hagyatkozhat.

LEWA rendszerek tipikus alkalmazási területeiPéldák folyamatokra
SzállításReológiailag igényes folyadékok (pl. felületaktív anyagok) szállítása, de egyszerű továbbítási feladatok is
AdagolásIllatanyagok és színezékek stb. hozzáadása
Keverés/oszlatás/homogenizálásAlap és aktív anyagok arányos keverése, emulziók gyártása és végtermékek létrehozása
TöltésPrecíziós töltés tartályokba
HőkezelésOptimalizált módszer a folyamatos feldolgozáshoz (pl. hővisszanyerő megoldások alkalmazása)

Testápolószerek gyártásához készült szivattyúink és rendszereink különböző folyamatokban használatosak.

Tipikus anyagok, amelyeket továbbítunk,
adagolunk és feldolgozunk
Példák végtermékekre
Oldószerek (víz), felületaktív anyagokBőrtisztítók
Lipid komponensek, kondicionálókBőrápoló termékek
Titán-oxidokFog- és szájápolási termékek
SzínezékekHajápoló termékek
UV szűrőkKülönleges hatású kozmetikai termékek,
pl. napvédő termékek
ParfümolajokParfümök és toalettvizek
Felületaktív anyagok, hidratálókBorotválkozási termékek
Duzzasztó anyagok, sűrítőkDekorkozmetikumok, testápolási termékek

Előnyök áttekintése

A termelésen kívüli idő minimalizálása

Rendszerink rendkívül megbízhatóak és kevés karbantartást igénylők. Emiatt kihozhatja a maximumot a gyártás során és elkerülheti a költséges leállásokat.

Folyamatos eljárások

Támaszkodhat a LEWA szakértelmére. Támogatást adunk a tételes üzemről a folyamatosra való átállás során. Ezáltal a termelékenysége is megnő.

Gazdaságos megoldások

Mindig gazdaságos szivattyúkat, rendszereket és egységeket szállítunk, melyek minimális energiafogyasztással, magas hatékonysággal, alacsony karbantartással és hosszú élettartammal rendelkeznek.

Rugalmas alkalmazások

A működési feltételek (nyomás, hőmérséklet, átfolyási sebesség, folyadék tulajdonságai) széles választéka és a magas adagolási pontosság az alkalmazások széles körét garantálja.

Pilot berendezés a folyamat optimalizálásához

Támaszkodhat több mint 60 évnyi tapasztalatunkra a berendezések és rendszerek tervezése során: a megbízóval együttműködve pilot berendezést építünk ki a folyamatok és eljárások optimalizálásához.

Egyszerű tisztítás

Az élelmiszer- és gyógyszeripar számára különösen fontos, hogy rendszereink gyorsan és egyszerűen tisztíthatók tisztítószerekkel vagy forró gőzzel.

Nemzetközi szabványok

A LEWA szivattyúk, rendszerek és egységek megfelelnek a főbb nemzetközi szabványoknak (pl. DVGW G280, WHG, PED, ISO 9001, ASME, ATEX, TA-Luft). Természetesen lehetősége van saját szabvány definiálására is.

Teljes körű dokumentáció

Támogatási dokumentumainkat és tanúsítványainkat, beleértve a használati útmutatókat, valamint tervezési és tesztjegyzőkönyveket is különböző nyelveken is biztosítjuk.

Szerviz és karbantartás

Karbantartás, pótalkatrészek, javítás – bármelyik munkához jól képzett szerviztechnikusaink állnak rendelkezésre szerte a világon. Így gyors reagálást és problémamentes üzemelést garantálunk.

Termékek

LEWA ecoflow membrános adagolószivattyú

LEWA ecoflow diaphragm metering pump

A LEWA ecoflow® membrános adagolószivattyú valódi sokoldalú, minden iparágban használható tehetség az adagolás és keverés terén.

LEWA ecoflow egészségügyi/higiéniai kivitel

LEWA ecoflow sanitary food pump

Az ecoflow® membrános adagolószivattyú egészségügyi/higiéniai kivitelben ideális az élelmiszer- és gyógyszeripari termékek szivattyúzásához.

LEWA ecosmart

LEWA ecosmart the smart metering pump

A LEWA ecosmart® membrános adagolószivattyú olcsó megoldást jelent különböző alkalmazásokhoz, könnyen és kényelmesen megrendelhető online áruházunkból.

LEWA ecodos mechanikus membrános adagolószivattyú

LEWA ecodos mechanical diaphragm pump

A LEWA ecodos® mechanikus membrános adagolószivattyú a kisnyomású tartományban történő szivattyúzási és adagolási feladatokhoz megfelelő.

LEWA ecodos egészségügyi/higiéniai kivitel

LEWA ecodos food pump

Az ecodos® membrános adagolószivattyú egészségügyi/higiéniai kivitelben ideális az élelmiszer- és gyógyszeripari termékek szivattyúzásához a kisnyomású tartományban.

LEWA intellidrive membrános adagolószivattyúk

LEWA intellidrive diaphragm metering pump

A szervomotoros vezérlésű membrános adagolószivattyúk adagolóberendezésekben és -rendszerekben használhatók folyadékok precíz adagolásához és keveréséhez.

LEWA M mikroadagoló szivattyúk

LEWA micrometering pump M

Az M sorozatú LEWA mikroadagoló szivattyúk megfelelőek a laboratóriumokban és kutatóintézetekben alkalmazott legkisebb térfogatáramokhoz.

LEWA triplex technológiai szivattyú

LEWA triplex high pressure pump for process engineering

A LEWA triplex a legkompaktabb technológiai membránszivattyú a világon a nagynyomású technológiákban az összes iparágban. Keressen minket – örömmel segítünk!

Pomac forgódugattyús szivattyú

Pomac rotary lobe pump PLP

Rugalmas szivattyú higiéniai szabványú alkalmazásokhoz akár egészen steril alkalmazásokig, híg folyadékokhoz, viszkózus és/vagy nyírásérzékeny anyagokhoz. Higiéniai forgódugattyús szivattyú (forgó pozitív kiszorítású szivattyú).

Pomac PDSP dupla csavarorsós szivattyú

Pomac Schraubenspindelpumpe

A Pomac dupla csavarorsós szivattyú ideális megoldás az élelmiszeripari, kozmetikai és gyógyszerészeti higiénikus technológiákhoz. Tudjon meg többet!

Pomac centrifugális szivattyú

Pomac centrifugal pump

Az alacsony viszkozitású anyagokhoz készült, rozsdamentes acél Pomac centrifugális szivattyúk optimális hidraulikus jellemzőkkel, egyedülálló moduláris kialakítással és különféle tengelytömítési opcióval rendelkeznek. Technológia: Higiéniai rozsdamentes acél centrifugális szivattyú

HMD Kontro

HMD Kontro centrifugal pump

HMD Kontro tömítés nélküli mágnessel hajtott szivattyúk. A HMD Kontro tömítés nélküli, állandó mágnessel hajtott centrifugális szivattyúk kivételes előnyöket kínálnak a mérgező, agresszív, gyúlékony, veszélyes és drága folyadékok kezeléséhez.

Sundyne

Sundyne process pumps

Sundyne & Sunflo Nagy sebességű szivattyúk és kompresszorok Az ISO-13709 és API-610 (OH5,OH6) szabványoknak megfelelő Sundyne nagy teljesítményű szivattyúk és a Sunflo szivattyúk tökéletes választást jelentenek a nagy nyomómagasságú, alacsony áramlási sebességű alkalmazásokhoz.

Wernert

Wernert centrifugal pumps

Wernert vízszintes & függőleges műanyag szivattyúk Wernert nagy teljesítményű műanyag centrifugál szivattyúk korrozív, agresszív, mérgező és abrazív folyadékokhoz. Agresszív, abrazív, mérgező vagy abrazív folyadékok – a Wernert nem fémes anyagokból kínál megfelelő centrifugális szivattyúkat, pl. UHMW-PE, PVDF vagy PTFE.

Wilden Standard sűrített levegős szivattyú

Wilden air operated diaphragm pump

A sűrített levegővel működő duplamembrános szivattyú feltalálójaként a Wilden Pump Engineering Co. mutatta be az első ilyen kialakítású szivattyút 1955-ben. Sűrített levegő meghajtású duplamembrános pozitív kiszorítású szivattyú

Wilden sanitary/hygienic

Wilden Sanitary/Hygienic Druckluftpumpen vom Vertriebspartner Nummer Eins in Deutschland. Wir beraten Sie gerne.

Egyedi termelési egységek

LEWA metering and mixing system

A LEWA teljes rendszereket fejleszt folyadékok adagolásához, keveréséhez és betöltéséhez. Keressen minket, és örömmel adunk tanácsot!

Ügyfélspecifikus adagoló rendszer

LEWA metering system

A LEWA a specifikációnak megfelelő, egyedi adagoló rendszereket készít. Bízzon meg az adagolási technológiáról különféle iparágakban szerzett 60 évnyi tapasztalatunkban!

Chemineer keverési technológia

Chemineer agitators

Chemineer keverési technológia. A Chemineer keverők kínálata széles spektrumú. A lapátos keverőktől a turbinásig csaknem az összes folyadék vagy gáz keverési eljáráshoz alkalmazhatók.

Referenciák

 • Metering of citric acid

  Citromsav adagolása

  Citromsav adagolása

  Ügyféloldali kihívás: Extrakciós eljárás során a citromsav megbízható adagolása

  A LEWA szállítási vállalása: Előszerelt egység

  A szállítás részletei: 1 egyedi tervezésű adagolórendszer 1 LEWEA ecodos egészségügyi szivattyúval (550-es típus)

  LEWA fődarab(ok):
  egyedi tervezésű adagolórendszer
  LEWA ecodos egészségügyi/higiéniai

  FolyadékNyomás (bar)Áramlási sebesség (l/h)
  Citromsav5550
  SzakterületTechnológia
  Vegyipar/gyógyszeripar/kozmetikumokAlapműveletek (elválasztás, extrakció)
 • Win Cosmetic

  WIN COSMETIC

  WIN COSMETIC

  A LEWA a WIN COSMETIC számára testreszabott gyártóegységeket szállít a tisztító- és mosószeripar, valamint a testápolóipar számára.

  Az alkalmazásokra példa a textilöblítő gyártása.

Kapcsolattartó

 • Sales Office Hungary
 • LEWA NIKKISO Austria GmbH - Hungarian Representative
 • +36 23 880-975
 • info@lewa.hu

Keresse meg a megfelelő terméket a navigátorral!

Szivattyú navigátor

Ne maradjon le egy hírről sem. Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Regisztráljon most!