LEWA micrometering pump M

LEWA MAH, MBH, MLM
mikroadagoló szivattyúk

Amikor a folyadékkomponenseket különlegesen kis mennyiségekben kell adagolni, a LEWA MAH, MBH és MLM mikroadagoló szivattyúk jelentik a gazdaságos és precíz megoldást.

A hidraulikus működtetésű adagolószivattyúk fémmembránnal és mágnesszelepes működtetőelemmel rendelkeznek, 1,0 ml/h és 55 l/h közötti térfogatáram és akár 560 bar ürítési nyomás létrehozására képesek.

LEWA MAH, MBH és MLM mikroadagoló szivattyúk
A legkisebb térfogatáram, a legnagyobb hatékonyság.

Az olaj- és gáziparban, a gáz szagosításban és az energiaiparban a folyadékok összetevőit gyakran igen kis mennyiségekben kell adagolni, a változó referenciaértékkel arányosan.

A LEWA MAH, MBH és MLM mikroadagoló szivattyúk hatékony megoldást jelentenek pontosan az ilyen típusú alkalmazásokhoz: Különlegesen széles vezérlési tartománnyal rendelkeznek a maximális adagolási rugalmassághoz, és emellett kis térfogatáramot képesek megvalósítani. Az öt különböző mágnesszelep teljesítménymérettel az alkalmazások széles skáláját képesek lefedni.

A sorozatba tartozó kis szivattyútípusok szintén elérhetők robbanásvédelem nélküli mágnesszeleppel; ezzel képesek magasabb nyomás ellenében dolgozni. A kifejezetten ehhez a programhoz kifejlesztett két vezérlőrendszer a különböző feladatok igen sokféle változatához történő adaptálást tesz lehetővé.

Laborpumpen Serie M

Előnyök

A LEWA mikroadagoló szivattyúk hidraulikus működtetésű fémmembránnal és mágnesszelepes működtetőelemmel rendelkező adagolószivattyúk.

Metering accuracy

Különlegesen nagy beállítási tartomány

Erősségünk a precizitás: A LEWA mikroadagoló szivattyúk maximális adagolási rugalmasságot biztosítanak különlegesen nagy, 1:1000 vezérlési tartományukkal. Ezzel az érzékeny adagolási feladatok legszigorúbb követelményeit is képesek vagyunk teljesíteni a különböző iparágakban.


Safety manometre

Biztonság és megbízhatóság szélsőséges üzemi körülmények között

Számunkra a biztonság és a megbízhatóság elsőrangú kérdés: a szivattyú nincs kitéve a meghibásodás veszélyének, még akkor sem, ha szélsőséges üzemi körülmények között történnek hibák. Maximális védelmet biztosítunk a felhasználó és a gépek számára a beépített biztonsági mechanizmusok révén – nemcsak abban az esetben, ha túl nagy az elsődleges nyomás, hanem akkor is, ha a nyomó- vagy szívóvezeték elzáródik.


Long lifetime

Kis karbantartási és fenntartási költségek

A LEWA mikroadagoló szivattyúk fenntartási költsége minimális. Ezt az előnyt más mikroadagoló szivattyúkkal szemben a nagy energiahatékonysággal, kis fenntartási és karbantartási költségekkel és a membrán, illetve a folyamatszelepek különösen hosszú élettartamával érik el.


Vákuumtömítés

A LEWA mikroadagoló szivattyúk nemcsak szivárgásbiztosak, hanem abszolút szagzáróak is. Ez garantálja, hogy szennyeződés nem történhet.

Szinte minden folyadékfajtához megfelelő

A mikroadagoló szivattyúk sok különböző folyadékhoz alkalmasak. Akár veszélyes, mérgező, abrazív, viszkózus, környezetre ártalmas vagy érzékeny folyadékról van szó, a felhasználó-specifikus konfiguráció révén mindig a megfelelő membrános adagolószivattyú alakítható ki.

Integrált nyomáscsökkentő szelepek (csak az MLM típusnál)

A membrános szivattyú hidraulikus részében lévő nyomáscsökkentő szelep segít megelőzni a működés közbeni lehetséges túlterhelési helyzeteket. Ez a szelep egyedileg állítható, ezért a különböző működési környezetekhez adaptálható.


Kiemelkedő minőségű fémmembrán technológia

Az adagolószivattyúk kifinomult fémmembrán technológiával vannak felszerelve, amely akár 500 bar ürítési nyomást tesz lehetővé. Ugyanakkor mégis igen precízen, ± 1%-os pontossággal képesek adagolni.

Szárazonfutás elleni biztosítás

A szivattyúk szárazonfutás ellen biztosítottak. Nincsenek beépítve csúszótömítések vagy csomagok. Ez a lehető legnagyobb folyamatbiztonságot garantálja.

Az általános szabványoknak megfelel

A LEWA mikroadagoló szivattyúk megfelelnek az általános szabványoknak, pl. a DVGW G280 szabványnak. Robbanásvédelemmel is rendelkeznek az 1-es EX zónáig.

Opciók

A robbanásvédelem nélküli MAH sorozat

A nem veszélyes alkalmazásokhoz MAH sorozatú microflow szivattyúinkat robbanásvédelem nélküli kivitelben is gyártjuk. Ezáltal kedvezőbb árú micro adagolószivattyúkat is kínálunk.

Speciálisan adaptált vezérlőegység

Bízzon precizitásunkban és tapasztalatunkban: Számos speciálisan adaptált vezérlőegységet kínálunk veszélyes és nem veszélyes környezetekhez (pl. MPM, MSG, OLK, OKR).

Átfolyásmérő

Egy szivattyú csak annyira lehet jó, amennyire a vezérlő- és szabályzórendszere az. Emiatt a pontos vezérlés érdekében precíz átfolyásmérőinket különféle változatokban kínáljuk.

Gyártás különleges kialakítású anyagokból

Ha a folyamat megköveteli, a nedvesített alkatrészeket (pl. szivattyúfejek, szelepek) különleges kialakítású anyagokból gyártjuk. Ilyen például az 316/316L (1.4401/1.4404) rozsdamentes acél, a Hastelloy vagy Duplex acél és a PVC.

Fűtő- és hűtőköpeny

Szivattyúink a fűtő- és hűtőköpeny révén szinte minden hőmérséklethez alkalmasak, és igen hideg vagy rendkívül forró környezetben is képesek a folyadékok továbbítására.

Személyre szabott szelepek

A LEWA számos speciális szeleptípust használ – ilyenek például a speciálisan edzett szelepek a cseppfolyós gázokhoz vagy az élelmiszerek vagy gyógyszerek gyártása során használt, minimális holtterű szelepek.

Integrálás folyamatvezérlő rendszerekbe

A folyamatvezérlő rendszerek jelbekérése analóg és digitális módon is történhet. Az áramlási sebesség beállítása elektromos vagy pneumatikus löketbeállítással, illetve alternatív módon a motormeghajtással (FU) történik.

LEWA NetPort@l távvezérlés

A szivattyúk távvezérlésére saját LEWA NetPort@l rendszerünket kínáljuk. Ezzel a rendszerrel egy helyi webböngészővel elérheti az OKR7 vezérlőegységet.

Teljes körű dokumentáció

A dokumentációs folyamatban figyelembe vesszük saját követelményeit, és igény esetén vizsgálati jegyzőkönyveket, a kimeneti karakterisztikára vonatkozó nyomtatott anyagokat és ábrákat, valamint regisztrációs dokumentumokat is rendelkezésre bocsátunk.

Műszaki adatok

Az M sorozatú LEWA mikroadagoló szivattyúk számos teljesítmény- és méretváltozatban kaphatók. Örömmel segítünk Önnek az alkalmazásához megfelelő szivattyú kiválasztásában.

Hajtómű egység adatai

A különböző MAH, MBH és MLM mikroadagoló szivattyú változatokkal – robbanásvédett vagy nem robbanásvédett kivitelben – 0,01 és 55 l/h közötti térfogatáramokat, ill. 4 és 560 bar közötti ürítési nyomást fedünk le.

Típus Nem robbanásbiztos   Robbanásbiztos  
  Térfogatáram [l/h] Max. nyomáson [bar] Térfogatáram [l/h] Maximális nyomáson [bar]
MAHmin. 0,01 50 0,01 30
MAHmax. 1,6 6 1,6 4
MBHmax. - - 1,7 50
MBHmax. - - 2,4 16
MLMmax. - - 0,5 560
MLMmax. - - 55,0 5,7

Telepítési méretek

Különböző méretek bármilyen célú használatra: Az MAH, MBH és MLM kivitel jelentősen különbözik a méreteket illetően, az MAH és MLM kivitel két különböző méretben kapható.

Típus Ho. [mm] Szé. [mm] Ma. [mm]
MAH 3 102 110 260
MAH 5/8 102 120 260
MBH 8/10 155 195 510
MLM 15/40 -3 450 140 260
MLM 15/40 -20 450 180 260

Iparágak

Olaj és gáz
Olaj és gáz

Olaj és gáz

A szivattyúk, csomagok, előszerelt egységek és szárazföldi, valamint nyílt tengeri olaj- és gázkitermelő rendszerek építésében szerzett 60 éves tapasztalatunkra hagyatkozhat. Kérjük, nézze meg az információkat most!
További információ

Gázszagosítás
Gázszagosítás

Gázszagosítás

A LEWA gázt szagosít: egyedi egységek és jól bevált rendszerek – pontosan azt szállítjuk, amire szüksége van!
További információ

Finomítók
Finomítók

Finomítók

Lepárlóüzemeket immár 60 éve szállítunk kőolaj-feldolgozók számára. Kérjen további információkat szakértőinktől!
További információ

Petrolkémia
Petrolkémia

Petrolkémia

Ellátjuk Önt tartós szivattyúkkal és adagolórendszerekkel a hidrokrakkolási folyamathoz. Kérjen további információkat szakértőinktől!
További információ

Vegyszerek
Vegyszerek

Vegyszerek

A LEWA ellátja Önt egyedi vegyi anyag szivattyúkkal és egyedi rendszermegoldásokkal a vegyipar különböző alkalmazásaihoz.
További információ

Testápolás
Testápolás

Testápolás

A LEWA az Ön megbízható partnere a testápolószerek gyártásában. Rendszereink megfelelnek a legszigorúbb minőségi és higiéniai követelményeknek. Kérjük, nézze meg az információkat most!
További információ

Energiaszolgáltatók
Energiaszolgáltatók

Energiaszolgáltatók

Adagolócsomagokat és szivattyúkat szállítunk erőművek és energiaszolgáltatók számára. Tudjon meg többet a LEWA energiaszolgáltatói iparág számára készült rendszermegoldásairól.
További információ

Egyéb iparágak
Egyéb iparágak

Egyéb iparágak

Folyadékkezelési szakértőként természetesen tapasztalatokkal rendelkezünk számos más területen is. Egyszerűen lépjen kapcsolatba tanácsadóinkkal és tudjon meg többet!
További információ

Letölthető anyagok

Kapcsolattartó személyek

  • Sales Office Hungary
  • LEWA NIKKISO Austria GmbH - Hungarian Representative
  • +36 23 880-975
  • info@lewa.hu

Keresse meg a megfelelő terméket a navigátorral!

Szivattyú navigátor

Ne maradjon le egy hírről sem. Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Regisztráljon most!