Nikkiso cryogenic pump

NIKKISO kriogenikus szivattyú

A NIKKISO kriogenikus szivattyúk ideális megoldások cseppfolyósított propán gáz és cseppfolyósított földgáz szállítására. A szivattyúk számos modellváltozatokban kaphatók a különféle alkalmazások és iparágak számára, például tartályokra szerelt változatban is.

A NIKKISO kriogenikus szivattyúk rendkívül hosszú élettartamúak és igen hatékonyak. Áramlási sebességük akár 3000 m³/h is lehet, és akár 200 bar ürítési nyomással is rendelkezhetnek.

Nikkiso kriogenikus szivattyú
A megfelelő megoldás cseppfolyósított propán gáz továbbítására.

A cseppfolyósított propán gáz és cseppfolyósított földgáz (LNG) szállítása extrém hőmérsékleten, LNG esetén -164 és -161 °C között történik. A NIKKISO kriogenikus szivattyúi megbízható megoldást jelentenek ennél az alkalmazásnál.

A speciális kriogenikus víz alatti szivattyúk kiküszöbölik a szivárgás veszélyét és leegyszerűsítik a motor felszerelését. A csapágyak hosszú élettartamúak minimális csapágyterhelési kivitellel. A szivattyú különböző modellekben kapható, ilyenek például a tárolótartályokba szerelt változatok, amelyekből a szivattyúk kihúzhatók, miután külön felszerelték őket, vagy például a tartályhajókba szerelt fix változatok.

Emellett szivattyú tesztlaborunkban vizsgálati lehetőséget is biztosítunk LNG-hez (-162 °C).

Nikkiso cryogenic pump

Nyerő érvek a NIKKISO kriogenikus szivattyú mellett

A NIKKISO kriogenikus szivattyúk centrifugális víz alatti nedvesített motoros szivattyúi speciális kriogenikus víz alatti szivattyúk.

A szivattyú alkatrészeinek optimális kiválasztása

A szivattyú alkatrészeit úgy válogatták össze, hogy az ürítési és nyomásértékeket minden kombinációban megvizsgálták. Az optimális szivattyúkapacitás az áramlási sebességnél nagy hatékonyságú lapátkerekek kiválasztásával, a nyomási követelményeknél a fokozatok számának kiválasztásával valósul meg.

Tesztelt szerkezeti kialakítás

A szerkezeti kialakítást a Lloyd’s Register of Shipping, BV, DNV, ABS és egyéb szervezetek vizsgálták felül és hagyták jóvá.

Radiális erőegyensúly

A radiális erők a szimmetrikus diffúzor révén, illetve a hidraulikus instabilitás kiiktatásával kiegyenlítődnek.


Az egész világra kiterjedő szervizhálózat

A NIKKISO az egész világon jelen van, és számos jogosított szervizközponttal rendelkezik Európában, az Egyesült Államokban és Japánban.

ISO-tanúsítvánnyal igazolt minőség

A NIKKISO ISO 9001 (minőségbiztosítási szabvány) és ISO 14001 (környezetkezelési szabvány) tanúsítványokkal rendelkezik.

Minimális nettó pozitív szívómagasság

A szivattyú kivételesen alacsony minimális nettó pozitív szívómagassággal rendelkezik.

Opciók

Rögzített kiszorítású szivattyú tervezése

A rögzített kiszorítású szivattyúk LPG szállítókhoz használatosak, és a tartály aljára vagy a tartály kimenő vezetékére van rögzítve. A tervezés során örömmel látjuk el tanácsokkal!

Könnyű átszerelés

A maximális hatékonyság és rugalmasság érdekében bővíthető szivattyúinkra támaszkodunk, mivel ezeknél a kiegészítő munkák igénye minimális, és a tartályt sem kell üzemen kívül helyezni.

A szabványoknak megfelelő szívóüst

A Nikkiso kriogenikus szivattyúk szívóüstje megfelel az ASME, PED vagy EN szabványoknak. Ezen túlmenően minden aktuális piaci szabványhoz illeszkedünk. A speciális alkalmazáshoz való egyedi megoldás kialakítása során tanácsadással és támogatással állunk rendelkezésére.

Beszerelés a csővezetékek peremei közé

Egységek és rendszerek rugalmas szerelése: a szívóüstre szerelt szivattyúkat rendszerint csővezetékek peremei közé szerelik külső szívó és ürítő csatlakozásokkal.

Állítható motorsebesség-vezérlés

A motor sebessége vezérelhető.

A vibráció mérése és felügyelete

A vibráció mérhető és felügyelhető.

Teljes körű dokumentáció

A dokumentációs folyamatban figyelembe vesszük saját követelményeit, és igény esetén vizsgálati jegyzőkönyveket, a kimeneti karakterisztikára vonatkozó nyomtatott anyagokat és ábrákat, valamint regisztrációs dokumentumokat is rendelkezésre bocsátunk.

Helyszíni összeszerelés

A kifejlesztéstől az üzembe állításig mindent egyetlen forrásból: rendszereink tengeri szállításra is alkalmasak, valamint a célhelyen teljes mértékben szét- és átszerelhetők.

Szakértők és hatóságok általi ellenőrzés

Örömmel mutatjuk be a teljesítménnyel kapcsolatos ábrákat, valamint a TÜV, Germanischer Lloyd, Lloyd R. of S. vagy más hatóságok által kiállított statikus nyomástesztelési tanúsítványokat.

Teljesítmény adatok

A NIKKISO kriogenikus szivattyúk számos teljesítményváltozatban elérhetők. A motor az alkalmazás függvényében egyedileg behangolható.

Meghajtóegység adat

Típus 3 fázisú víz alatti indukciós motor
Frekvencia 50/60 Hz / 120 Hz között frekvenciaátalakítóval
Feszültség 200/400/3000/3300/6000/6600 V stb.
Pólusok száma 2/4
Működési ciklus folyamatos
Tekercselés rétegtekercselésű/egyenetlen tekercselésű
Szigetelés vákuumpréseléses impregnálás speciális kriogenikus festéssel, F osztály
Motorindítás szabványos: Indítás teljes üzemi feszültséggel
Opcionálisan: csökkentett üzemi feszültséggel feszültségátalakítóval  

Teljesítmény áttekintés

Performance data Nikkiso Cryogenic pump

Letöltések

Kapcsolattartó

Keresse meg a megfelelő terméket a navigátorral!

Szivattyú navigátor

Ne maradjon le egy hírről sem. Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Regisztráljon most!