Pomac screw pump

Pomac PDSP dupla csavarorsós szivattyú

A Pomac kiterjed tapasztalattal rendelkezik az élelmiszeripari, kozmetikai és gyógyszerészeti szivattyúk tervezése és gyártása terén. 16 bar maximális különbségi nyomásukkal és akár 90 m³ áramlási sebességükkel a PDSP dupla csavarorsós szivattyúk optimális megoldást kínálnak ezen iparágak számos alkalmazási esetére. Emellett kifejezetten gazdaságos működésűek, mivel szivattyúzás mellett sterilizálásra/tisztításra is felhasználhatók (2 az 1-ben).

Pomac PDSP dupla csavarorsós szivattyú
Csavarorsós szivattyú élelmiszeripari és gyógyszeripari folyamatokhoz

EHEDG megfelelőség, magas sebességtartományok, nagyon alacsony és nagyon magas viszkozitású anyagok továbbításának a képessége, egyszerű felszerelés és eltávolítás – ezek az élelmiszeripar és gyógyszeripar legalapvetőbb követelményei. A Pomac PDSP dupla csavarorsós szivattyú mindezeket teljesíti – és még többet is: a Pomac PDSP csavarorsós szivattyúk nagy teljesítményűek, megbízhatóak, valamint kíméletesen kezelik a továbbított folyadékot. Az egyszerű és az összetett higiéniás folyamatok és alkalmazások ezen szivattyúk specialitásai.

Választhat a PDSP2 és PDSP3 típusok, valamint a különféle tömítőrendszerek és szerkezeti anyagok közül. Szakembereinkkel együttműködve tökéletes megoldást alakíthat ki élelmiszeripari, gyógyszerészeti vagy testápolószer-gyártó alkalmazásához.

Pomac screw pump

Nyerő érvek a PDSP dupla csavarorsós szivattyú mellett

A termék és alkalmazás adatai alapján felrajzolva szakembereink megtervezik az egyedi igényeinek megfelelő Pomac PDSP dupla csavarorsós szivattyút.

Viscosities

Széles sebességtartomány a különféle viszkozitások számára

A sebességtartomány 3600 rpm-ig terjed. Ezzel a csavarorsós szivattyú mind nagyon alacsony, mind nagyon magas viszkozitású folyadékok továbbítására is alkalmassá válik. A Pomac szivattyúk a kötőanyagoktól kezdve a savakon és gyümölcsléken át a tusfürdőkig, ragasztókig vagy vajig megfelelő megoldást jelentenek akár a továbbítás, akár a sterilizálás vagy a tisztítás során (2 az 1-ben).


Precise

Nagy precizitású csavarorsó

A megbízható és hatékony működés érdekében a szivattyúk két, precíz kialakítású, optimalizált játékú csavarorsóval rendelkeznek. Az egyes szivattyúméretekhez két eltérő csavartípus érhető el, melyek speciális csavarmenet-emelkedéssel rendelkeznek.


EHEDG megfelelőség

A Pomac PDSP dupla csavarorsós szivattyúk EHEDG tanúsítvánnyal vannak ellátva. A szivattyúk felépítése megfelel az EHEDG (European Hygienic Engineering and Design Group, európai higiéniás mérnöki és tervezőcsoport) irányelveinek, és így a higiéniás alkalmazásokhoz vannak optimalizálva. A magas fokú tisztaság biztosítva van.

Nagy szívómagasság elérése

A Pomac PDSP csavarorsós szivattyú önfelszívó. Ez azt jelenti, hogy külső rásegítés nélkül, saját maga képes a szivattyú szívóvezetékének légtelenítésére.

Érzékeny anyagok továbbítása pulzáció nélkül

A szivattyú érzékeny szilárd anyagokat tartalmazó érzékeny folyadékok szállítására lett tervezve. Ez garantálja a pulzációtól tökéletesen mentes áramlást.

Opciók

Különféle tömítéstípusok

Egyszeres mechanikai tömítés, kétszeres mechanikai tömítés, lencse profilú tömítés.

Speciális anyagok a tengelytömítésnél

SiC vagy Tc (tungsten). Viton® / EPDM / PTFE / Kalrez® tömítőgyűrűvel.

Polírozott felületek

A termékkel érintkezésbe kerülő felszín érdessége RA <= 0,8 µm. Ez a felszín azonban polírozással RA < 0,5 µm-es érdességűvé tehető, ha a szigorú élelmiszeripari előírások ezt követelik meg.

Műszaki adatok

Teljesítményadatok

<div class="table-responsive"><table class="table table-condensed"><thead><tr><th scope="col"></th><th scope="col">PDSP2</th><th scope="col">PDSP3</th></tr></thead><tbody><tr><td>Max. különbségi nyomás</td><td>16 bar</td><td>16 bar</td></tr><tr><td rowspan="1">Max. áramlási sebesség</td><td rowspan="1">40 m³/h</td><td rowspan="1">90 m³/h</td></tr><tr><td rowspan="1">Max. sebesség</td><td rowspan="1">3600 rpm</td><td rowspan="1">3600 rpm</td></tr><tr><td rowspan="1">Max. hőmérséklet</td><td rowspan="1">135 °C</td><td rowspan="1">135 °C</td></tr><tr><td rowspan="1">Max. viszkozitás</td><td rowspan="1">1 000 000 mPa·s</td><td rowspan="1">1 000 000 mPa·s</td></tr><tr><td rowspan="1">Szabad áthaladás</td><td rowspan="1">20 mm</td><td rowspan="1">30 mm</td></tr><tr><td rowspan="1">NPSH(R)</td><td rowspan="1"><2 m</td><td rowspan="1"><2 m</td></tr></tbody></table></div>

PDSP2PDSP3
Max. különbségi nyomás16 bar16 bar
Max. áramlási sebesség40 m³/h90 m³/h
Max. sebesség3600 rpm3600 rpm
Max. hőmérséklet135 °C135 °C
Max. viszkozitás1 000 000 mPa·s1 000 000 mPa·s
Szabad áthaladás20 mm30 mm
NPSH(R)<2 m<2 m

Pomac Screw Pump performance overview

Telepítési méretek

Telepítési méretek

ModellPDSP2PDSP3
Beépítési méretek [H x Sz x M]590 x 240 x 175740 x 320 x 175

Méretek

Pomac Screw Pump installation dimensions

Kapcsolattartó személy

Keresse meg a megfelelő terméket a navigátorral!

Szivattyú navigátor

Ne maradjon le egy hírről sem. Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Regisztráljon most!