LEWA bellow pulsators

LEWA gumiharmonikás pulzátorok

A LEWA gumiharmonikás pulzátorok kitűnő választások anyagkeverékek extrakciós szétválasztása során.

Ezeket a pulzátorokat meghajtásként használják extraháló oszlopokban (szitatálcás vagy tölteléktestes extraktorokban), mert a változtatható amplitúdónak és frekvenciának köszönhetően az anyagkeverékek optimális szétválasztását biztosítják. A LEWA gumiharmonikás pulzátorok pulzációs térfogata 200 cm3 és 21 l között változik, a maximális oszlopmagasság pedig 18 m.

LEWA gumiharmonikás pulzátorok
Anyagkeverékek egyszerű és gazdaságos szétválasztása.

A gyógyszer- és vegyipar számára különösen fontosak az anyagkeverékek szétválasztására szolgáló rendszerek. A technológia és az ehhez az alkalmazáshoz tartozó költségek miatt gyakran célszerű rektifikálás helyett extrakciót végezni. Pontosan ez az, ahol a LEWA gumiharmonikás pulzátorok a képbe kerülnek.

A pulzáló mozgás meghajtja az extrakciós oszlopot, ahol végbemegy az anyagkeverék szétválasztása. A gumiharmonikás pulzátorok tökéletes rendszerek oszcilláló folyadékmozgás létrehozására egy függőleges tartályban.

LEWA bellow pulsators

Nyerő érvek a LEWA gumiharmonikás pulzátorok választása mellett

Harmonic motion

Szinte teljesen harmonikus mozgás

A gumiharangról a folyadékoszlopra átadott pulzálás karakterisztikája szinte teljesen harmonikus mozgást hoz létre. Ez alacsony gyorsulási erőhatással jár, miáltal a gumiharangra nehezedő nyomásterhelés is alacsony. Ezáltal a teljes rendszer védett és a karbantartási időket minimálisra lehet csökkenteni.


Magas hatékonyságú meghajtás

A gumiharmonikás pulzátorok meghajtása a LEWA moduláris rendszerből származó mechanikai meghajtóegységek révén kivételesen hatékony. Meghajtóegységeinket állandó lökethosszal vagy folyamatos lökethossz-szabályzással működtetjük. A löketfrekvenciát egy háromfázisú motor szabályozza.

Hosszú élettartam, megbízhatóság

Rendszereinkhez extrém hosszúságú, 8000 - 15000 üzemórás szervizelési élettartamot garantálunk. Mintafelügyeleti rendszerünknek köszönhetően meg tudjuk előzni a termelés kiesését. A gumiharmonikás pulzátorok szivárgásmentesen üzemelnek, és védik a kezelőszemélyzetet.

A nyomáskiegyenlítő rendszernek köszönhetően alacsonyabb üzemeltetési költségek

A gázpárnával megtámasztott nyomáskiegyenítő rendszer megnöveli a gumiharmonika élettartamát, és minimalizálja a meghajtási energiát. Ez lehetővé teszi a működési költségek jelentős csökkentését, különösen nagy pulzációs térfogatok és jelentős oszlopmagasságok esetén.


Változtatható frekvencia- és amplitúdótartomány

A frekvencia- és amplitúdótartomány a tökéletes szétválasztási eredmény érdekében változtatható.

Kíméletes pulzálás

Érzékeny anyagok esetén a folyadék károsodásának megelőzése érdekében különösen fontos a kíméletes pulzálás.

Alacsony zajszint

A LEWA gumiharmonikás pulzátorok különösen csendes működésűek.

Opciók

Fokozatmentes vagy állandó lökethossz-beállítás

Választhat a fokozatmentes vagy állandó lökethossz-beállítás között – egyedileg és pontosan a saját igényeinek megfelelően.

Gumiharmonika / szivárgásfelügyelet

A beépített gumiharmonika és szivárgásfelügyeleti rendszer nem csupán a termék magas megbízhatóságát, hanem a gép tartósságát is garantálja.

Vezetőképes PTFE gumiharmonika

A speciális alkalmazásokhoz speciális anyagokkal van felszerelve: igény esetén a gumiharmonikás pulzátort vezetőképes PTFE gumiharmonikával szereljük fel.

Adaptált kapcsolódási geometriák

Az extrakciós rendszer problémamentes kiépítéséhez a gumiharmonikás pulzátor kapcsolódási geometriáját rugalmasan hozzáigazítjuk az extrakciós oszlophoz.

Tesztelés a saját előírásai alapján

A rendszer üzembe állítása előtt alaposan dokumentált teszteket végzünk a vonatkozó nemzetközi szabványok vagy asját specifikációja alapján.

Nemzetközi szabványok

A LEWA ISO 9001 minősítéssel rendelkezik. A szivattyúk, rendszerek és egységek minden főbb nemzetközi szabványnak (API, ASME, TÜV stb.) megfelelnek.

Üzembe állítás szerte a világon

Globális szervizhálózatunkra támaszkodva berendezését üzembe helyezzük, és közvetlenül a helyszínen biztosítunk műszaki szolgáltatásokat – mind a parton, mind a nyílt tengeren.

Teljes körű dokumentáció

Támogatási dokumentumainkat és tanúsítványainkat, beleértve a használati útmutatókat, valamint tervezési és tesztjegyzőkönyveket is különböző nyelveken is biztosítjuk.

Szerviz és karbantartás

Karbantartás, pótalkatrészek, javítás – bármelyik munkához jól képzett szerviztechnikusaink állnak rendelkezésre szerte a világon. Így gyors reagálást és problémamentes üzemelést garantálunk.

Műszaki adatok

A LEWA gumiharmonikás pulzátorokat és az általuk használt meghajtóegységeket a kipróbált LEWA moduláris rendszerrel illesztették össze. Ez biztosítja, hogy minden alkalmazásnál pontosan a szükséges teljesítmény álljon rendelkezésre. A jelenleg megvalósított legmagasabb oszlopmagasság 18 m, a pulzációs térfogatok pedig 200 cm³ és 21 l között változnak. Ezek a főbb jellemzők csak az eddig elért minimális/maximális értékeket jelentik, ezeken kívül eső magasságok és térfogatok is elérhetők.

Meghajtóegység adat

Típus Lökethossz [mm] Dugattyúszáron fellépő erő [N]
LDB 15 2000
LDC 15 5000
LDD 30 7000
LDE 30 20000
LDF 55 24500
LDG 60 35000
LDH 120 60000

Telepítési méretek

Típus H [mm] Sz [mm] ΔSz [mm] M [mm]
LDB 400 400 185 260
LDC 450 500 220 320
LDD 700 750 280 610
LDE 800 900 350 690
LDF 1130 900 430 940
LDG 1300 1300 490 1000
LDH 2100 1800 717 1500

Kapcsolattartó

  • Sales Office Hungary
  • LEWA NIKKISO Austria GmbH - Hungarian Representative
  • +36 23 880-975
  • info@lewa.hu

Keresse meg a megfelelő terméket a navigátorral!

Szivattyú navigátor

Ne maradjon le egy hírről sem. Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Regisztráljon most!