Szivattyúk és rendszerek tisztító- és mosószerek gyártásában

A különféle folyamatokhoz való szivattyúkkal és berendezésekkel támogatjuk az üzemépítő, illetve a mosó- és tisztítószergyártó vállalatokat. Legyen szó akár mosószergyártáshoz való szivattyúkról, akár tisztítószergyártáshoz való teljes rendszerekről – a LEWA pontosan azzal szolgál, amire szüksége van!

Önnel együtt dolgozva tervezzük meg a feldolgozáshoz kapcsolódó összes fontos lépést, úgymint a továbbítást, adagolást, keverést, hűtést és fűtést, hogy Ön a nyersterméket költséghatékony folyamat során dolgozhassa fel.

Tisztító- és mosószerek
Precíz, receptvezérelt rendszerek a LEWA-tól

A LEWA folyamatosan működő, receptvezérelt berendezéseket kínál háztartási és ipari tisztítószerek gyártásához, minden kereskedelmi forgalomban elérhető felületaktív anyag koncentrációban – a nyersanyagtól egészen a végtermékig.

Felületaktív anyagokat használunk fő aktív összetevőként, mivel különleges tulajdonságokkal bírnak: minden egyes molekulának van egy hidrofób és egy hidrofil vége. A LEWA a felületaktív anyagok gyártását és feldolgozását is segíti. Erről részletes információkat talál a Vegyipari leírásunkban, és a Felületaktív anyag feldolgozó rendszerek példa alkalmazásban.

LEWA pump for cleaning agents

LEWA szivattyúk és rendszerek tisztító- és mosószerek gyártásában

Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel és kérje tanácsadásunkat, segítünk a mosószerek és más tisztítószerek gyártásához szükséges egyedi rendszerek és berendezések kifejlesztésében. Sokéves ipari tapasztalatunkra nyugodtan hagyatkozhat.

A táblázatban a felületaktív anyagok feldolgozórendszerének egyszerűsített ábrázolása látható.

Különös figyelmet fordítunk a tisztítószerek és számos más termék gyártása során felmerülő tipikus folyamatlépésekre a LEWA szivattyúk és rendszerek esetében.

Példák feldolgozási lépésekrePéldák végtermékekre
 • Az alábbi anyagok szállítása és adagolása:
  1. víz
  2. felületaktív anyagok
  3. színezékek
  4. illatanyagok
  5. tartósítószerek
  6. egyéb adalékok és nyerstermékek
 • LES hígítás
 • Mosópor gyártása szórófejes szárítással
 • Statikus vagy dinamikus keverékek
 • Hűtés és fűtés
 • Folyékony mosószer és nagyhatékonyságú mosószer
 • Mosópor
 • Padlótisztítók
  Mosogatószer
 • Öblítők
  Fehérítők
 • Fertőtlenítők
 • Szappanok
 • Nedves törlőkendők
 • Tisztítógél, tusfürdő

Megoldások tisztító- és mosószerek gyártásához

Önnel együtt tervezzük és valósítjuk meg az automatikus és receptvezérelt berendezéseket, és segítjük Önt a tételesről a folyamatos termelésre való átállásban.

A tisztítószer-gyártó rendszer elképzelése, tervezése, kivitelezése és szállítása, valamint a feldolgozási lépések műszerezettséggel, vezérlő rendszerrel és automatizálással: minden egyetlen forrásból származik. Az üzembe helyezést követően is támogatjuk Önt átfogó szolgáltatásainkkal, pl. a feldolgozási technológiában a feldolgozás optimalizálása, szervizelés vagy javítás során vagy műszerezettséggel és vezérlőtechnológiával.

Diagramm production of surfactants

Előnyök áttekintése

Csúcsminőségű szivattyúk, berendezések és rendszerek

Teljes rendszerekbe vagy egységekbe épített csúcsminőségű szivattyúkat szállítunk a speciális alkalmazásokhoz. Mint mindig, természetesen most is a kipróbált LEWA minőségben.

Gazdaságos megoldások

Mindig gazdaságos szivattyúkat, rendszereket és egységeket szállítunk, melyek minimális energiafogyasztással, magas hatékonysággal, alacsony karbantartással és hosszú élettartammal rendelkeznek.

Rugalmas alkalmazások

A működési feltételek (nyomás, hőmérséklet, átfolyási sebesség, folyadék tulajdonságai) széles választéka és a magas adagolási pontosság az alkalmazások széles körét garantálja.

Kipróbált moduláris rendszer

Rendszereink és egységeink moduláris kialakításúak a különféle alkalmazásokhoz illeszkedő meghajtásokkal és szivattyúfejekkel.

Speciális nyersanyagok

Igény esetén rendszereinket speciális anyagokból is megépítjük (pl. Hastelloy, titán, duplex rozsdamentes acél és más egyéb anyagok). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba projektmenedzserünkkel.

Szabadalmaztatott szendvicsmembrán

a maximális üzembiztonság érdekében szabadalmaztatott szendvicsmembrán-szivattyúink fém vagy PTFE szendvicsmembránt használnak DPS membránvédelmi rendszerrel együtt.

Egyszerű tisztítás

Az élelmiszer- és gyógyszeripar számára különösen fontos, hogy rendszereink gyorsan és egyszerűen tisztíthatók tisztítószerekkel vagy forró gőzzel.

Nemzetközi szabványok

A LEWA szivattyúk, rendszerek és egységek megfelelnek a főbb nemzetközi szabványoknak (pl. DVGW G280, WHG, PED, ISO 9001, ASME, ATEX, TA-Luft). Természetesen lehetősége van saját szabvány definiálására is.

Teljes körű dokumentáció

Támogatási dokumentumainkat és tanúsítványainkat, beleértve a használati útmutatókat, valamint tervezési és tesztjegyzőkönyveket is különböző nyelveken is biztosítjuk.

Termékek

LEWA ecoflow membrános adagolószivattyú

LEWA ecoflow diaphragm metering pump

A LEWA ecoflow® membrános adagolószivattyú valódi sokoldalú, minden iparágban használható tehetség az adagolás és keverés terén.

LEWA ecoflow tömített dugattyús adagolószivattyú

LEWA ecoflow packed plunger metering pump

A LEWA ecoflow® tömített dugattyús adagolószivattyú nagy teljesítményű és gazdaságos adagolószivattyú egyszerű szivattyúzási és adagolási feladatokhoz.

LEWA ecosmart

LEWA ecosmart the smart metering pump

A LEWA ecosmart® membrános adagolószivattyú olcsó megoldást jelent különböző alkalmazásokhoz, könnyen és kényelmesen megrendelhető online áruházunkból.

LEWA ecodos mechanikus membrános adagolószivattyú

LEWA ecodos mechanical diaphragm pump

A LEWA ecodos® mechanikus membrános adagolószivattyú a kisnyomású tartományban történő szivattyúzási és adagolási feladatokhoz megfelelő.

LEWA intellidrive membrános adagolószivattyúk

LEWA intellidrive diaphragm metering pump

A szervomotoros vezérlésű membrános adagolószivattyúk adagolóberendezésekben és -rendszerekben használhatók folyadékok precíz adagolásához és keveréséhez.

LEWA ecoflow technológiai membránszivattyú

LEWA high pressure pump for process engineering

A LEWA ecoflow technológiai membránszivattyú a nagynyomású folyamattechnológiákhoz gyártott innovatív és univerzális szivattyúk legnagyobb teljesítményű tagja.

LEWA triplex technológiai szivattyú

LEWA triplex high pressure pump for process engineering

A LEWA triplex a legkompaktabb technológiai membránszivattyú a világon a nagynyomású technológiákban az összes iparágban. Keressen minket – örömmel segítünk!

Pomac forgódugattyús szivattyú

Pomac rotary lobe pump PLP

Rugalmas szivattyú higiéniai szabványú alkalmazásokhoz akár egészen steril alkalmazásokig, híg folyadékokhoz, viszkózus és/vagy nyírásérzékeny anyagokhoz. Higiéniai forgódugattyús szivattyú (forgó pozitív kiszorítású szivattyú).

Nikkiso centrifugális réscsőmotoros szivattyú

Nikkiso canned motor pump

A NIKKISO centrifugális réscsőmotoros szivattyúk tökéletes választást jelentenek a vegyipari továbbítási és keringetési feladatok megoldására. A kiválasztásban örömmel nyújtunk segítséget Önnek!

Pomac centrifugális szivattyú

Pomac centrifugal pump

Az alacsony viszkozitású anyagokhoz készült, rozsdamentes acél Pomac centrifugális szivattyúk optimális hidraulikus jellemzőkkel, egyedülálló moduláris kialakítással és különféle tengelytömítési opcióval rendelkeznek. Technológia: Higiéniai rozsdamentes acél centrifugális szivattyú

HMD Kontro

HMD Kontro centrifugal pump

HMD Kontro tömítés nélküli mágnessel hajtott szivattyúk. A HMD Kontro tömítés nélküli, állandó mágnessel hajtott centrifugális szivattyúk kivételes előnyöket kínálnak a mérgező, agresszív, gyúlékony, veszélyes és drága folyadékok kezeléséhez.

Sundyne

Sundyne process pumps

Sundyne & Sunflo Nagy sebességű szivattyúk és kompresszorok Az ISO-13709 és API-610 (OH5,OH6) szabványoknak megfelelő Sundyne nagy teljesítményű szivattyúk és a Sunflo szivattyúk tökéletes választást jelentenek a nagy nyomómagasságú, alacsony áramlási sebességű alkalmazásokhoz.

Wernert

Wernert centrifugal pumps

Wernert vízszintes & függőleges műanyag szivattyúk Wernert nagy teljesítményű műanyag centrifugál szivattyúk korrozív, agresszív, mérgező és abrazív folyadékokhoz. Agresszív, abrazív, mérgező vagy abrazív folyadékok – a Wernert nem fémes anyagokból kínál megfelelő centrifugális szivattyúkat, pl. UHMW-PE, PVDF vagy PTFE.

Wilden Standard sűrített levegős szivattyú

Wilden air operated diaphragm pump

A sűrített levegővel működő duplamembrános szivattyú feltalálójaként a Wilden Pump Engineering Co. mutatta be az első ilyen kialakítású szivattyút 1955-ben. Sűrített levegő meghajtású duplamembrános pozitív kiszorítású szivattyú

Wilden sanitary/hygienic

Wilden Sanitary/Hygienic Druckluftpumpen vom Vertriebspartner Nummer Eins in Deutschland. Wir beraten Sie gerne.

Egyedi termelési egységek

LEWA metering and mixing system

A LEWA teljes rendszereket fejleszt folyadékok adagolásához, keveréséhez és betöltéséhez. Keressen minket, és örömmel adunk tanácsot!

Ügyfélspecifikus adagoló rendszer

LEWA metering system

A LEWA a specifikációnak megfelelő, egyedi adagoló rendszereket készít. Bízzon meg az adagolási technológiáról különféle iparágakban szerzett 60 évnyi tapasztalatunkban!

Chemineer keverési technológia

Chemineer agitators

Chemineer keverési technológia. A Chemineer keverők kínálata széles spektrumú. A lapátos keverőktől a turbinásig csaknem az összes folyadék vagy gáz keverési eljáráshoz alkalmazhatók.

Referenciák

 • Win Cosmetic

  WIN COSMETIC

  WIN COSMETIC

  A LEWA a WIN COSMETIC számára testreszabott gyártóegységeket szállít a tisztító- és mosószeripar, valamint a testápolóipar számára.

  Az alkalmazásokra példa a textilöblítő gyártása.

Kapcsolattartó

 • Sales Office Hungary
 • LEWA NIKKISO Austria GmbH - Hungarian Representative
 • +36 23 880-975
 • info@lewa.hu

Keresse meg a megfelelő terméket a navigátorral!

Szivattyú navigátor

Ne maradjon le egy hírről sem. Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Regisztráljon most!