LEWA metering and mixing system

Egyedi gyártóegységek adagolásra, keverésre és betöltésre

Bármilyen adagolási, keverési, betöltési, szétválasztási vagy hőmérséklet-vezérlési feladatról van is szó, Önnel együttműködve alakítjuk ki az ideális folyamati sorrendet. Ennek a végére létrehozzuk a gyártási igényeknek megfelelő betöltő rendszert, vagy a termelési folyamathoz ideális adagoló, csomagoló és keverő berendezést.

Rendszerünk 10 ml/h és 180 m3/h közti áramlási sebességre és akár 3500 bar ürítési nyomásra is képes.

Adagoló, keverő és betöltő rendszerek
Egyedi megoldások különféle alkalmazásokhoz.

Évtizedek óta építünk egyedi adagoló és keverő rendszereket, a kapcsolódó előzetes tervezéssel, helyszíni adatgyűjtéssel, teszteléssel és a másodlagos rendszerekre és nyomási feltételekre vonatkozó számításokkal. Az intelligens folyamatkezelésre és a műszerezési és szabályozási technológiára vonatkozó ismereteink tökéletes eredményekhez vezetnek.

A LEWA már a projekt előkészítő szakaszában Ön mellett van tapasztalatával és szakértelmével, amelyre szüksége van ahhoz, hogy csökkenthesse a technológiai lépéseket, megelőzze a vezetékezési problémákat, helyet és berendezést takarítson meg, és gazdaságosan tervezze meg a folyamatot.

LEWA metering and mixing system

Nyerő érvek a LEWA adagoló, keverő és betöltő rendszere mellett

A LEWA az ügyfél igényeinek megfelelő tételes/folyamatos rendszerek tervez és gyárt a különféle termelési folyamatokhoz.

Experience and consulting

Sokévnyi tapasztalat a folyadékok keverése terén

Sokévnyi tapasztalatunk van az eltérő viszkozitású folyadékok keverésében. Emellett a szennyiszapok befecskendezésének is szakértői vagyunk, különösen eltérő részecskeméretek és magas ülepedési arányok esetén.


Customer-specific Design

Az adagolási és injektálási folyamatokban szerzett tapasztalat

Az egész világon van igény a folyamatokkal kapcsolatos szakértelmünkre, mely tökéletes eredményt biztosít az adagolási és injektálási folyamatoknál. Emellett rengeteg tapasztalatunk van a várakozási időket, alapjárati időszakokat, utókeverést és hő hozzáadását vagy eltávolítását igénylő folyamati reakciók kezelésében.


Smartcontrol Controls

A vezérlőrendszer mint a rendszer intelligenciaközpontja

Az adagoló, keverő vagy betöltő rendszer precíz és gyors szabályozása a névleges érték változását követően, ami biztosítja a végtermék folyamatosan csúcsminőségét. Ez a LEWA által kifejlesztett vezérlőrendszerrel érhető el, amely folyamatosan ellenőrzi a beállított érték és aktuális érték elfogadhatóságát.


Heart of the system

A LEWA szivattyúk a rendszerek központi elemei

Az adagoló, keverő és betöltő rendszerek kiépítése során előnyben részesítjük a házon belül gyártott, saját adagoló membránszivattyúinkat. Ezekre jellemző a folyamatos lökethossz- és sebességbehangolás, ami pontos és széles határok közt mozgó beállítást tesz lehetővé. A nyomás gyakorlatilag nincs hatással az adagolási karakterisztikára, ami egyszerűvé és precízzé teszi a felügyeletet. Ráadásul a magas adagolási precizitás, valamint az áramlás mérése és a felügyeleti rendszer kombinációja megbízható, reprodukálható gyártást is garantál.


Harmadik feles termékekkel való egybeépítés

Szakértelmünk segít egyéb szivattyútípusok integrálásában, amennyiben ezek vezetnek jobb eredményre az alkalmazás, adagolási mennyiség vagy az adagolt folyadék összetétele alapján: minden alkatrészt az igényei szerint optimálisan állítunk be.

Az összes nemzetközi szabványnak és előírásnak való megfelelés

A tervezési fázisban egyértelművé tesszük az összes helyi vagy nemzetközi szabványt és előírást, valamint az egyedi és termékspecifikus követelményeket. Rendszereinket a TÜV, API és más specifikációknak megfelelően fejlesztjük.


A LEWA az ügyfelek igényeihez tökéletesen illeszkedő rendszereket szállít. Ennek az eléréshez kipróbált moduláris rendszerünket használjuk az adott alkalmazás igényeinek megfelelő különféle kiegészítőket felhasználva.

Alap komponensekKiegészítő komponensek
 • LEWA adagoló membránszivattyúk vagy az alternatíváik
 • Csővezetékek
 • Alapkeret
 • Tartályok
 • Vezérlő-/szabályzórendszerek
 • Statikus/dinamikus keverők
 • Agitátorok, kolloidmalmok
 • Hűtő/fűtő elemek
 • Fűtőkamra teljes berendezése
 • Áramlásmérők
 • Szűrők
 • Folyamatos nyomásellenőrzés
 • Elzáró szerelvények
 • Vezérlőkamra vezérlőrendszerrel és folyamatmegjelenítő rendszerrel

Opciók

Intellidrive technológia

Az igen dinamikus szervomotor használatával módosíthatja a szivattyú löketét a rendszerének és technológiájának megfelelően.

Szabványosított és speciális alkatrészek

A LEWA szabványos és testreszabott vezérlési és szabályzási összetevőket kínál. A folyamatszabályzó rendszerekkel való integráció, valamint a folyamatok vizualizálása is lehetséges.

CIP/SIP képesség a gyógyszeripar számára

Az élelmiszer-, a gyógyszer- és a kozmetikai ipar számára szivattyúinkat egészségügyi/higiéniai kivitelben is kínáljuk, mely minden szabványnak és előírásnak eleget tesz.

Személyre szabott szelepek

A LEWA számos speciális szeleptípust használ – ilyenek például a speciálisan edzett szelepek a cseppfolyós gázokhoz vagy az élelmiszerek vagy gyógyszerek gyártása során használt, minimális holtterű szelepek.

Az összes szabványnak megfelelő csővezetékek

Rendszereink csővezetékei különféle szabványok szerint készülhetnek – ilyenek például a dairy pipe, a DIN, az ANSI, a JIS, az Ermeto, a Swagelok, az Aminco HP, a Tri-Clamp stb.

Szakértők és hatóságok általi ellenőrzés

Örömmel mutatjuk be a teljesítménnyel kapcsolatos ábrákat, valamint a TÜV, Germanischer Lloyd, Lloyd R. of S. vagy más hatóságok által kiállított statikus nyomástesztelési tanúsítványokat.

Üzembe állítás szerte a világon

Globális szervizhálózatunkra támaszkodva berendezését üzembe helyezzük, és közvetlenül a helyszínen biztosítunk műszaki szolgáltatásokat – mind a parton, mind a nyílt tengeren.

Teljes körű dokumentáció

Támogatási dokumentumainkat és tanúsítványainkat, beleértve a használati útmutatókat, valamint tervezési és tesztjegyzőkönyveket is különböző nyelveken is biztosítjuk.

Tesztek, átvétel és ellenőrzés

Mindennek a működését biztosítjuk: A LEWA számos szolgáltatást kínál, ideértve a gyári átvételi tesztet (FAT) i s a gyártó vagy a megbízó helyszínén (SAT), valamint az NDT-t és PMI-t is.

Műszaki adatok

Kipróbált moduláris rendszerünknek és kiterjedt szivattyú portfóliónknak köszönhetően mindig ki tudjuk alakítani az ügyfél igényeinek pontosan megfelelő rendszert.

Teljesítmény adatok

Min. ürítési nyomás [bar] Max. ürítési nyomás [bar] Min. áramlási sebesség [kg/h] Max. áramlási sebesség [kg/h] Min. művelet [°C] Max. művelet [°C] Viszkozitás [mPa∙s]
0 3300 10 180 -40 +400 < 1500000

Telepítési méretek*

Következetesen biztosítjuk, hogy rendszereink helyigénye a lehető legkisebb legyen. A szivattyúk, vezérlőegységek, motorok és csővezetékek mindig a lehető legkompaktabb kialakításúak.

H [m]Sz [m]M [m]Szegmens súlya** [max.]Tartály [m³]
10,03,54,03230

* A telepítési méretek megközelítő értékek
** Nagyobb rendszerek szegmens felépítésben; egyéb korlátozásokra lehet szükség szállítási korlátozások miatt és felhasználó által jóváhagyott kiépítési méretek miatt.

Szakterületek

Olaj és gáz
Olaj és gáz

Olaj és gáz

A szivattyúk, csomagok, előszerelt egységek és szárazföldi, valamint nyílt tengeri olaj- és gázkitermelő rendszerek építésében szerzett 60 éves tapasztalatunkra hagyatkozhat. Kérjük, nézze meg az információkat most!
További információ

Gázszagosítás
Gázszagosítás

Gázszagosítás

A LEWA gázt szagosít: egyedi egységek és jól bevált rendszerek – pontosan azt szállítjuk, amire szüksége van!
További információ

Finomítók
Finomítók

Finomítók

Lepárlóüzemeket immár 60 éve szállítunk kőolaj-feldolgozók számára. Kérjen további információkat szakértőinktől!
További információ

Petrolkémia
Petrolkémia

Petrolkémia

Ellátjuk Önt tartós szivattyúkkal és adagolórendszerekkel a hidrokrakkolási folyamathoz. Kérjen további információkat szakértőinktől!
További információ

Vegyszerek
Vegyszerek

Vegyszerek

A LEWA ellátja Önt egyedi vegyi anyag szivattyúkkal és egyedi rendszermegoldásokkal a vegyipar különböző alkalmazásaihoz.
További információ

Műanyagok
Műanyagok

Műanyagok

A LEWA támogatja Önt minden részfolyamatban, polietilén feldolgozásban, műanyag-extrúzióban egyedi berendezéseivel és rendszereivel.
További információ

Tisztító- és mosószerek
Tisztító- és mosószerek

Tisztító- és mosószerek

Megbízható, receptvezérelt rendszereket kínálunk tisztító- és mosószerek gyártásához. Kérjen további információkat a LEWA szakértőktől most!
További információ

Testápolás
Testápolás

Testápolás

A LEWA az Ön megbízható partnere a testápolószerek gyártásában. Rendszereink megfelelnek a legszigorúbb minőségi és higiéniai követelményeknek. Kérjük, nézze meg az információkat most!
További információ

Gyógyszer-, élettudományi és biotechnológiai ipar
Gyógyszer-, élettudományi és biotechnológiai ipar

Gyógyszer-, élettudományi és biotechnológiai ipar

A LEWA minden higiéniai követelménynek megfelelő szivattyúkat és rendszereket szállít a gyógyszer-, élettudományi és biotechnológiai ipar számára. Örömmel nyújtunk segítséget Önnek tanácsainkkal!
További információ

Élelmiszer- és italgyártó ipar
Élelmiszer- és italgyártó ipar

Élelmiszer- és italgyártó ipar

Használjon LEWA szivattyúkat és rendszermegoldásokat élelmiszeripari és italgyártási homogenizálási folyamataihoz. Kérjen további információkat szakértőinktől!
További információ

Energiaszolgáltatók
Energiaszolgáltatók

Energiaszolgáltatók

Adagolócsomagokat és szivattyúkat szállítunk erőművek és energiaszolgáltatók számára. Tudjon meg többet a LEWA energiaszolgáltatói iparág számára készült rendszermegoldásairól.
További információ

Alkalmazások

Letöltések

Kapcsolattartó

 • Sales Office Hungary
 • LEWA NIKKISO Austria GmbH - Hungarian Representative
 • +36 23 880-975
 • info@lewa.hu

Keresse meg a megfelelő terméket a navigátorral!

Szivattyú navigátor

Ne maradjon le egy hírről sem. Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Regisztráljon most!