LEWA technológiai szivattyúk nagynyomású folyamatokhoz és alkalmazásokhoz

A nyersolajkitermeléstől a gyógyszeripari termelésig az egyes iparágakból érkező nagyobb ügyfelek a LEWA technológiai szivattyúit alkalmazzák, ha nagynyomású folyamatokkal vagy nagy továbbítási térfogatokkal rendelkező rendszerre van szükség. Kipróbált moduláris rendszerünk összetevőit használva speciálisan az adott alkalmazásban lévő feladathoz illeszkedő technológiai szivattyút gyártunk.

A LEWA triplex, a LEWA ecoflow és a dugattyús szivattyúk a nagynyomású gyártási technológiában a megbízható, tartós és energiahatékony szivattyúk ipari viszonyítási alapjai.

LEWA ecoflow Processpump LDH

LEWA ecoflow® adagoló membránszivattyú

Technológia: Hidraulikus működtetésű technológiai membránszivattyú szegmentális felépítéssel

Az innovatív ecoflow adagoló membránszivattyú az erősségeit az olaj- és gázipar, a finomítók és a petrolkémiai iparág, valamint a gyógyszergyártás, biotechnológia és élelmiszeripar kényes területeinek nagynyomású alkalmazásainál mutatja meg.

Olaj és gáz ikon Gázszag ikon, szürke Finomító ikon Petrolkémia ikon Vegyszerek ikon Műanyagok ikon, szürke Tisztítószer ikon Kozmetikumok ikon, szürke Gyógyszer ikon Étel ikon Energia ikon Egyéb ikon

Teljesítményadatok
Áramlási sebesség 19 m³/h szivattyúfejenként
Ürítési nyomás 1200 bar
LEWA triplex high pressure pump for process engineering

LEWA triplex® technológiai membránszivattyú

Technológia: Hidraulikus működtetésű technológiai membránszivattyú monoblokkos felépítéssel

A LEWA triplex technológiai membránszivattyú a világ legkompaktabb nagynyomású szivattyúinak egyike, és a helytakarékosságot kiemelten kezelő alkalmazásoknál a legszűkebb helyre is beépíthető. Az energiacsomag különféle iparágak számos nagynyomású folyamatánál bizonyított már.

Olaj és gáz ikon Gázszag ikon, szürke Finomító ikon Petrolkémia ikon Vegyszerek ikon Műanyagok ikon, szürke Tisztítószer ikon Kozmetikumok ikon Gyógyszer ikon Étel ikon Energia ikon Egyéb ikon

Teljesítményadatok
Áramlási sebesség 180 m³/h szivattyúfejenként
Ürítési nyomás 1200 bar
LEWA Plungerpump

LEWA nagynyomású dugattyús szivattyú

Technológia: Monoblokkos felépítésű dugattyús szivattyú integrált vezérmű egységgel

A LEWA nagynyomású dugattyús szivattyúi megfelelnek az API 674 szabványnak, és szárazföldi és tengeri alkalmazásokhoz is alkalmasak. Kis helyigénye és könnyű súlya révén ezek a nagynyomású szivattyúk ideálisak az olaj- és gázkitermelésben, a finomítókban, valamint a petrolkémiai iparban.

Olaj és gáz ikon Gázszag ikon, szürke Finomító ikon Petrolkémia ikon Vegyszerek ikon, szürke Műanyagok ikon, szürke Tisztítószerek ikon, szürke Kozmetikumok ikon, szürke Gyógyszer ikon, szürke Étel ikon, szürke Energia ikon, szürke Egyéb ikon

Teljesítményadatok
Áramlási sebesség 209 m³/h szivattyúfejenként
Ürítési nyomás 3500 bar
Sundyne Marelli Plungerpump

Sundyne-Marelli vízszintes és függőleges technológiai szivattyúk

Technológia: Az API 610 szabványnak megfelelő dugattyús adagolószivattyúk

A 8000 m³/h áramlási sebességgel és a különféle szivattyúmodellek széles választékával a Sundyne-Marelli minden feladathoz kínál megfelelő szivattyút.

Olaj és gáz ikon Gázszag ikon, szürke Finomító ikon Petrolkémia ikon Vegyszerek ikon, szürke Műanyagok ikon, szürke Tisztítószerek ikon, szürke Kozmetikumok ikon, szürke Gyógyszer ikon, szürke Étel ikon, szürke Energia ikon Egyéb iparágak ikon, szürke

Teljesítményadatok
Áramlási sebesség 8000 m³/h
Fej 800 m