LEWA szivattyúk

A LEWA hat évtizede az Ön szakértője az adagolószivattyúk területén. A lengő pozitív kiszorítású LEWA membrán- és dugattyús szivattyúk a legnagyobb mérési pontosságot kínálják a piacon. A létfontosságú folyadékok szivattyúzását is magába foglaló feladatok esetében a biztonság, megbízhatóság és hatékonyság viszonyítási alapjai.

Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobb megoldásokat tudjuk biztosítani, évek óta kínáljuk jól ismert gyártók szivattyútechnológiáját saját portfoliónk kiegészítéseképpen. Lépjen velünk kapcsolatba még ma: az ipari szivattyúk és az ügyfélspecifikus alkalmazások jelentik legnagyobb erősségünket – már 1952 óta!

LEWA ecoflow diaphragm metering pump

Adagolószivattyúk

Membrán- és dugattyús szivattyúk

Adagolószivattyúink (oszcilláló pozitív kiszorítású szivattyúk) maximális adagolási pontosságot nyújtanak, és a biztonság, megbízhatóság és hatékonyság viszonyítási pontjai, különösen ha kritikus folyadékok továbbítása a tét. Választékunkban megtalálhatók a membrán- és a dugattyús szivattyúk is.

LEWA ecoflow process pump LDH

Technológiai szivattyúk

Nagy teljesítmény, nagy nyomás, nagyfokú megbízhatóság

A LEWA triplex®, LEWA ecoflow® és LEWA dugattyús szivattyúk a nagynyomású gyártási technológiában a megbízható, tartós és energiahatékony szivattyúk ipari viszonyítási alapjai. Minden egyes alkotóelemet a megfelelő alkalmazásra terveztek és optimalizáltak.

Pomac rotary lobe pump

Forgó pozitív kiszorítású szivattyúk

Térfogatáram néhány l/h-tól a több száz m³/h-ig

A viszonylag merev kompressziós jelleggörbe és a széles térfogatáram tartomány teszi ezeket a szivattyúkat ideálissá adagoló- és tápszivattyúként. Rendszerint költséghatékony alternatívát jelentenek, különösen az élelmiszer-, gyógyszer és biotechnológiai iparban, illetve alacsony nyomási igények esetén.

Nikkiso canned motor pump

Centrifugális szivattyúk

Hatékony, költséghatékony szállítási módot keres nagy mennyiségű folyadék számára?

Amennyiben igen, akkor a centrifugális szivattyúk vagy a forgószivattyúk jelenthetik a megfelelő megoldást Önnek. A LEWA különböző gyártóktól és számos különböző alkalmazásra forgalmaz centrifugális szivattyúkat – a legalacsonyabb hőmérsékletek (–162 °C), a legnagyobb fokú viszkozitások és a koptatófolyadékok számunkra rutinszerűek.

Wilden air-operated diaphragm pump

Levegő működtetésű membránszivattyúk

Duplamembrános pozitív kiszorítású, univerzális és gazdaságos szivattyúk

A hermetikusan zárt levegős membránszivattyúk sokoldalú és könnyen használható ipari szivattyúk és gyakran gazdaságos megoldást jelentenek, ha a folyadékokat nem kritikus folyamatokban, alacsony nyomásigény mellett kell továbbítani.