LEWA Pumpskid

LEWA előszerelt szivattyúegységek

A LEWA a partnere a működésre kész, egyedileg tervezett szivattyúegységek kis helyigényű kialakításban.

Szivattyúkkal kapcsolatos szakértelmünk és a különféle iparágakban szerzett sokévnyi tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy az előszerelt szivattyúegység létrehozásának minden fázisát kezeljük – a tervezéstől kezdve egészen az üzembe állításig. A portfóliónk részét képező rendszerek 10 ml/h és 180 m3/h közti áramlási sebességgel és akár 3500 bar ürítési nyomással rendelkeznek.

LEWA előszerelt szivattyúegységek
Használatra kész megoldás speciális alkalmazásokhoz.

Azonnal használatba vehető előszerelt szivattyúegységet vagy előszerelt vegyi befecskendező szivattyút szeretne? Nem kell tovább keresnie! Mindenre kiterjedő szolgáltatásokat és teljes körű projektmenedzsmentet kínálunk: szakképzett mérnökeink meghallgatják az igényeket, és az alkalmazáshoz tökéletesen illeszkedő előszerelt egységet terveznek.

Nem bízunk semmit a véletlenre: ezekhez az előszerelt szivattyúegységekhez mi választjuk ki a szivattyúkat, anyagokat, és kiegészítőket. A modul teljes működését garantáljuk, ezáltal használatra kész megoldást biztosítunk.

Előszerelt egységeink tervezése során figyelembe vesszük a speciális követelményeket és a rendelkezésre álló helyet. Természetesen ügyelünk a helyi és nemzetközi előírások betartására is. Szolgáltatásunk az összeszereléstől és a keret kiépítésétől kezdve az átadásra, a szállítás átvételére, a helyszíni kiépítésre és az üzembe állításra is kiterjed.

LEWA Pumpskid

Nyerő érvek a LEWA előszerelt szivattyúegységek választása mellett

A LEWA előszerelt szivattyúegységek alaplemezre szerelt szivattyúból, csővezetékből, kiegészítőkből és műszerezésből állnak.

Development

Teljes körű fejlesztés egyetlen forrásból

Szivattyúk, kiegészítők, tervezés és projektmenedzsment egyetlen forrásból: A projekt minden fázisát kezeljük – a tervezéstől és összeállítástól kezdve az üzembe állításon át egészen az ezeket követő karbantartásokig. 60 évnyi ipari tapasztalatunkban megbízhat.


Specific standards

Meghatározott szabványoknak való megfelelés

Az előszerelt szivattyúegységek mindegyike a helyi és nemzetközi szabványoknak és előírásoknak megfelelően készül. Emellett természetesen minden ügyfélspecifikus igényt is kielégítünk. Ezen túlmenően az alaplemezekre és csővezetékekre vonatkozó egyedi szabályzásokat is figyelembe vesszük – ilyenek például a hegesztésre és az átadásra vonatkozó előírások.


Facilities

Gyártóhelyszínek a világ minden táján

A LEWA a világ minden táján gyárt rendszereket. Ezáltal pótalkatrészeket és szervizszolgáltatást a Föld bármely pontján képesek vagyunk biztosítani. Ez biztosítja, hogy előszerelt szivattyúegységeink mindig kaphatók legyenek – és mindig biztosítsák a folyamatos termelést. Garantáljuk a hosszú és folyamatos üzemelést, valamint a költséghatékony és gyors helyszíni karbantartást.


Service

Kiváló szerviz éjjel-nappal

Rendelkezésre állunk, amikor csak szükség van ránk: globális üzembe állítási és konzultációs szervizünk éjjel-nappal elérhető. Szünet nélkül eléri képzett kapcsolattartóinkat, akik szakértő tanácsokkal segítik bármilyen témában, melyről többet szeretne tudni.

Videók a LEWA előszerelt szivattyúegységekről

Opciók

A hatékonysági fok optimalizálása

A hatékonysági fokra optimalizált szivattyúkat és motorokat különösen olyan alkalmazásoknál szállítjuk, ahol csak gyenge minőségű elektromos áram áll rendelkezésre.

Az alaplemez tervezési számításai

Extrém fokú gyorsulási erőkhöz (pl. nyílt tengeri anyagtovábbításhoz) is kínálunk terveket, melyek az alaplemez kialakításánál fontosak.

Tesztek, átvétel és ellenőrzés

Mindennek a működését biztosítjuk: A LEWA számos szolgáltatást kínál, ideértve a gyári átvételi tesztet (FAT) i s a gyártó vagy a megbízó helyszínén (SAT), valamint az NDT-t és PMI-t is.

Szabványosított és speciális alkatrészek

A LEWA szabványos és testreszabott vezérlési és szabályzási összetevőket kínál. A folyamatszabályzó rendszerekkel való integráció, valamint a folyamatok vizualizálása is lehetséges.

Üzembe állítás szerte a világon

Globális szervizhálózatunkra támaszkodva berendezését üzembe helyezzük, és közvetlenül a helyszínen biztosítunk műszaki szolgáltatásokat – mind a parton, mind a nyílt tengeren.

Nemzetközi szabványok

A LEWA ISO 9001 minősítéssel rendelkezik. A szivattyúk, rendszerek és egységek minden főbb nemzetközi szabványnak (API, ASME, TÜV stb.) megfelelnek.

Kompakt dizájn

Az előszerelt szivattyúegységet helytakarékosan és súlycsökkentéssel tervezzük, ha az egységet egy olyan, meglévő beépítési helyre kell beszerelni, ahol a maximálisan összsúly korlátozva van.

Teljes körű dokumentáció

A dokumentációs folyamatban figyelembe vesszük saját követelményeit, és igény esetén vizsgálati jegyzőkönyveket, a kimeneti karakterisztikára vonatkozó nyomtatott anyagokat és ábrákat, valamint regisztrációs dokumentumokat is rendelkezésre bocsátunk.

Szerviz és karbantartás

Karbantartás, pótalkatrészek, javítás – bármelyik munkához jól képzett szerviztechnikusaink állnak rendelkezésre szerte a világon. Így gyors reagálást és problémamentes üzemelést garantálunk.

Műszaki adatok

Előszerelt szivattyúegységeink az alkalmazások széles köre számára készülnek. A kínált szivattyúk, anyagok, meghajtások és csővezetékrendszerek széles köre révén maximális rugalmasságot biztosítunk.

API Standard

A felhasznált szivattyúk megfelelnek az API szabványoknak

Az előszerelt szivattyúegységeinkben használt adagolószivattyúk megfelelnek az API 675 szabványnak, és összes dugattyús szivattyúnk megfelel az API 674 szabványnak. Mindkét szivattyútípus elérhető egy szivattyúfejes és több szivattyúfejes konfigurációban is.


Variable flow rates and pressures

Beállítható áramlási sebességek és ürítési nyomások

Előszerelt szivattyúegységeink akár 180 m3/h közötti áramlási sebességet is biztosíthatnak. A dugattyús szivattyúkkal elérhető maximális ürítési nyomás 3500 bar, ez az érték membránszivattyúk esetében 1200 bar.


Különféle anyagok

Előszerelt szivattyúegységeinket az alkalmazás típusához illeszkedő különféle anyagokból gyártjuk. llyen anyagok lehetnek többek közt a különféle típusú rozsdamentes acélok, az erősen ötvözött acél- és nikkelötvözetek, a műanyagok, valamint speciális igény esetén egyéb anyagok.

Különféle meghajtástípusok

Bármilyen energiaforrással kívánja is ellátni előszerelt szivattyúegységét, minden esetre rendelkezünk a megfelelő megoldással. Bármi lehetséges – az elektromos, sűrített levegős és hidraulikus meghajtástól kezdve a dízel egységeken át egészen a napenergiás motorokig.

Rugalmas csővezetékrendszerek

Az előszerelt szivattyúegységek csővezetékrendszereit precízen hozzá kell igazítani a rendszer tervezett használatához. Rendszereink megfelelnek a DIN/EN és a BASF (IG) nagynyomású szabványnak, valamint illeszkednek a tejipari szerelvényekhez, illetve az ANSI, az Ermeto, a Graylock, a Swagelok és a műanyag csővezetékekhez. Előszerelt szivattyúegységeinket természetesen egyedi csővezetékrendszeréhez is hozzáigazítjuk.

Letöltések

Kapcsolattartó

  • Sales Office Hungary
  • LEWA NIKKISO Austria GmbH - Hungarian Representative
  • +36 23 880-975
  • info@lewa.hu

Keresse meg a megfelelő terméket a navigátorral!

Szivattyú navigátor

Ne maradjon le egy hírről sem. Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Regisztráljon most!