Szivattyúk és adagolócsomagok a petrolkémiai iparban

A LEWA az elmúlt 50 évben tartós szivattyúkat és adagoló rendszereket szállított a petrolkémiai iparág számára. Különleges területnek számít a vegyi anyag adagolás a hidrokrakkolási és gőzkrakkolási folyamatokhoz.

Kiváló minőségű, egyedi kialakítású rendszereket szállítunk világszerte az ilyen alkalmazásokhoz. Ezt a teljes szolgáltatást egyetlen forrásból kapja: a konzultációtól egészen az üzembe helyezésig.

Petrolkémia
Hidrokrakkolás, gőzkrakkolás és más katalitikus folyamatok

A petrolkémia a műanyagok, gyógyszerek, festékek, tisztítószerek és egyéb termékek gyártásához állít elő kiindulási anyagokat. A legfontosabb műveletek a különböző hasítási vagy krakkolási folyamatok (pl. gőzkrakkolás, hidrokrakkolás). Ezek a folyamatok a hosszú láncú szénhidrogéneket (pl. nafta) rövid láncúakká alakítják át.

A LEWA ellátja termelőüzemeit hatékony adalékanyag adagolóberendezésekkel, illetve a mosóvíz és a savanyúvíz továbbítására és kezelésére szolgáló megoldásokkal.

A LEWA specializált megoldásokat kínál a szükséges vegyi anyagok és termékek adagolásához és továbbításához. Megtervezzük az Ön szükségleteinek megfelelő szivattyúkat és rendszereket és teljes körű támogatást nyújtunk a folyamatokhoz, például a hidrokrakkoláshoz.

LEWA process pump for the petrochemical industry

Alkalmazási területek a petrolkémiában

A LEWA szivattyúkat és adagolórendszereket a petrolkémiában a hidrokrakkolási és gőzkrakkolási szektor számos folyamatában alkalmazzák.

Termék alkalmazásokVegyszerekFolyamat/Rendszer
Vegyi anyagok adagolása
a petrolkémiai iparban
KicsapódásgátlókLepárlóüzem, reformáló berendezés, krakkoló, kokszoló
Tetraklór-etilénReformer rendszer, krakkoló
HabmentesítőkLepárlóüzem, reformáló berendezés, krakkoló, kokszoló
Emulzió szétválasztókSótalanító üzem, lepárló üzem
KorróziógátlókLepárlóüzem, reformáló berendezés, krakkoló
Fém deaktivátorokKrakkoló
Szulfidáló anyagokReformer rendszer, krakkoló
Kenhetőség javítókReformáló berendezés
Oxigén felszívók, oxigén megkötőkKrakkoló

A hidrokrakkolási és krakkolási folyamaton felül más tipikusan lepárlóüzemi finomítási eljáráshoz is biztosítunk támogatást.

Előnyök áttekintése

Magas precizitású adagolás

Adagolórendszereink a piacon elérhető legmagasabb precizitással rendelkeznek. Kipróbált LEWA adagolószivattyúkat használunk különféle kialakításban.

Ellenőrzött anyagok

Amennyiben lehetséges, a szivattyúkhoz és csővezetékekhez felhasznált összes anyag adagolandó folyadékkal szembeni ellenállását teszteltük. A szükséges tanúsítványokat készséggel a rendelkezésére bocsátjuk.

Teljes körű dokumentáció

Támogatási dokumentumainkat és tanúsítványainkat, beleértve a használati útmutatókat, valamint tervezési és tesztjegyzőkönyveket is különböző nyelveken is biztosítjuk.

Üzembe állítás szerte a világon

Globális szervizhálózatunkra támaszkodva berendezését üzembe helyezzük, és közvetlenül a helyszínen biztosítunk műszaki szolgáltatásokat – mind a parton, mind a nyílt tengeren.

Nemzetközi szabványok

A LEWA ISO 9001 minősítéssel rendelkezik. A szivattyúk, rendszerek és egységek minden főbb nemzetközi szabványnak (API, ASME, TÜV stb.) megfelelnek.

Rugalmas kialakítás

Támaszkodhat több mint 60 évnyi tapasztalatunkra a szivattyúk, berendezések és rendszerek tervezése során: a tervezési fázisban rugalmasan reagálunk a tervezés változásaira vagy a behangolási igényekre.

Tesztelés a saját előírásai alapján

A rendszer üzembe állítása előtt alaposan dokumentált teszteket végzünk a vonatkozó nemzetközi szabványok vagy asját specifikációja alapján.

Szerviz és karbantartás

Karbantartás, pótalkatrészek, javítás – bármelyik munkához jól képzett szerviztechnikusaink állnak rendelkezésre szerte a világon. Így gyors reagálást és problémamentes üzemelést garantálunk.

Magas megbízhatóság

Akár a háborgó nyílt tengeren, akár a forró arab sivatagban vannak, rendszereink extrém feltételek mellett is kivételesen megbízhatóak és magas fokon rendelkezésre állnak.

Termékek

LEWA ecoflow membrános adagolószivattyú

LEWA ecoflow diaphragm metering pump

A LEWA ecoflow® membrános adagolószivattyú valódi sokoldalú, minden iparágban használható tehetség az adagolás és keverés terén.

LEWA ecoflow tömített dugattyús adagolószivattyú

LEWA ecoflow packed plunger metering pump

A LEWA ecoflow® tömített dugattyús adagolószivattyú nagy teljesítményű és gazdaságos adagolószivattyú egyszerű szivattyúzási és adagolási feladatokhoz.

LEWA ecosmart

LEWA ecosmart the smart metering pump

A LEWA ecosmart® membrános adagolószivattyú olcsó megoldást jelent különböző alkalmazásokhoz, könnyen és kényelmesen megrendelhető online áruházunkból.

LEWA M mikroadagoló szivattyúk

LEWA micrometering pump M

Az M sorozatú LEWA mikroadagoló szivattyúk megfelelőek a laboratóriumokban és kutatóintézetekben alkalmazott legkisebb térfogatáramokhoz.

LEWA FC mikroadagoló szivattyúk

LEWA micrometering pump FC

A LEWA mikroadagoló szivattyúkat a legkisebb térfogatáramok és a precíz adagolás teszi a legjobb választássá laboratóriumi felhasználáshoz.

LEWA ecoflow technológiai membránszivattyú

LEWA high pressure pump for process engineering

A LEWA ecoflow technológiai membránszivattyú a nagynyomású folyamattechnológiákhoz gyártott innovatív és univerzális szivattyúk legnagyobb teljesítményű tagja.

LEWA triplex technológiai szivattyú

LEWA triplex high pressure pump for process engineering

A LEWA triplex a legkompaktabb technológiai membránszivattyú a világon a nagynyomású technológiákban az összes iparágban. Keressen minket – örömmel segítünk!

LEWA dugattyús szivattyú

LEWA Plungerpump

A LEWA a szivattyúk szakértője: A tengeri vagy szárazföldi alkalmazás követelményeinek leginkább megfelelő dugattyús szivattyú ügyében lépjen velünk kapcsolatba!

Sundyne-Marelli

Sundyne Marelli Plungerpump

Sundyne-Marelli vízszintes és függőleges technológiai szivattyúk. Az API 610 szabványnak megfelelő vízszintes és függőleges technológiai szivattyúk, az ISO-13709, API-610 szabványnak megfelelő Sundyne-Marelli nagy teljesítményű szivattyúk.

Nikkiso kriogenikus szivattyú

Nikkiso cryogenic pump

A NIKKISO kriogenikus szivattyú ideális választás LPG és LNG továbbítására. Kérje szakértőink tanácsát!

Nikkiso centrifugális réscsőmotoros szivattyú

Nikkiso canned motor pump

A NIKKISO centrifugális réscsőmotoros szivattyúk tökéletes választást jelentenek a vegyipari továbbítási és keringetési feladatok megoldására. A kiválasztásban örömmel nyújtunk segítséget Önnek!

HMD Kontro

HMD Kontro centrifugal pump

HMD Kontro tömítés nélküli mágnessel hajtott szivattyúk. A HMD Kontro tömítés nélküli, állandó mágnessel hajtott centrifugális szivattyúk kivételes előnyöket kínálnak a mérgező, agresszív, gyúlékony, veszélyes és drága folyadékok kezeléséhez.

Sundyne

Sundyne process pumps

Sundyne & Sunflo Nagy sebességű szivattyúk és kompresszorok Az ISO-13709 és API-610 (OH5,OH6) szabványoknak megfelelő Sundyne nagy teljesítményű szivattyúk és a Sunflo szivattyúk tökéletes választást jelentenek a nagy nyomómagasságú, alacsony áramlási sebességű alkalmazásokhoz.

Wilden Standard sűrített levegős szivattyú

Wilden air operated diaphragm pump

A sűrített levegővel működő duplamembrános szivattyú feltalálójaként a Wilden Pump Engineering Co. mutatta be az első ilyen kialakítású szivattyút 1955-ben. Sűrített levegő meghajtású duplamembrános pozitív kiszorítású szivattyú

Vegyi befecskendező csomagok

Chemical Injection Package

A vegyi befecskendező csomagok vegyi anyagok befecskendezésére szolgálnak. Csomagjainkat – beleértve a tartályt, a csővezetéket és a kiegészítőket is – az ügyfél specifikációjának megfelelően állítjuk össze.

LEWA előszerelt szivattyúegységek

LEWA Pumpskid

Használatra kész, egyedi kialakítású előszerelt szivattyúegységek kis helyigényű kialakítással az olaj- és gázipar számára. Kérje tanácsunkat!

LEWA Flow Distribution System (FDS)

LEWA Flow Distribution Systems (FDS)

Egyedi termelési egységek

LEWA metering and mixing system

A LEWA teljes rendszereket fejleszt folyadékok adagolásához, keveréséhez és betöltéséhez. Keressen minket, és örömmel adunk tanácsot!

Ügyfélspecifikus adagoló rendszer

LEWA metering system

A LEWA a specifikációnak megfelelő, egyedi adagoló rendszereket készít. Bízzon meg az adagolási technológiáról különféle iparágakban szerzett 60 évnyi tapasztalatunkban!

Geveke Nitrogen Generation Package

Geveke Nitrogen Generation Package

Mit dem Nitrogen Generation Package bietet Geveke eine komplette Anlage zur Gewinnung von Stickstoff für Prozesse bei der Öl- und Gasförderung.

Howden Burton Corblin

Howden Compressors

Howden Burton Corblin kompresszorok. A Howden kompresszorok folyamatos és hosszú üzemhez lettek tervezve.

Chemineer keverési technológia

Chemineer agitators

Chemineer keverési technológia. A Chemineer keverők kínálata széles spektrumú. A lapátos keverőktől a turbinásig csaknem az összes folyadék vagy gáz keverési eljáráshoz alkalmazhatók.

Kapcsolattartó

  • Sales Office Hungary
  • LEWA NIKKISO Austria GmbH - Hungarian Representative
  • +36 23 880-975
  • info@lewa.hu

Keresse meg a megfelelő terméket a navigátorral!

Szivattyú navigátor

Ne maradjon le egy hírről sem. Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Regisztráljon most!