LEWA odorizing systems

LEWA szagosító rendszerek

Bízzon a piacvezető szagosító rendszereiben: a LEWA szivattyúkból, tartályokból, valamint mérő- és szabályzóegységekből álló, teljes körű megoldásokat szállít.

A LEWA több mint 40 gyárt szagosító rendszereket földgáz, oxigén, nitrogén, szén-dioxid és más gázok számára. Rendszereink 0 l/h és 40 l/h közötti áramlási sebességre, valamint 2 bar és 300 bar közti ürítési nyomásra képesek.

LEWA szagosító rendszerek
A globális előírásoknak megfelelő, biztonságos gázszagosítás.

A gázok szagosítása összetett feladat. A tevékenységet irányító globális előírások szigorúak, ám nem mindig világosak: a múltban a kanócos szagosítást, bypass szagosítást vagy egyszerűen a szagosító anyag ellenőrzés nélküli hozzáadását alkalmazták. Ma ezt tulajdonképpen minden országban betiltották – a szagosítást folyamatosan figyelni kell, arányosan és folyamatosan kell elvégezni.

A LEWA a szükséges berendezések mellett 40 évnyi tapasztalaton alapuló szakértelemmel is rendelkezik, és képes biztonságos, az előírásoknak megfelelő szagosító rendszerek gyártására. Rendszereinket hozzáigazítjuk az adott országban érvényes szabványokhoz és előírásokhoz. Akár decentralizáltan, akár – mint például Franciaországban – egy központi helyen történik a szagosítás,

a LEWA szagosító rendszereivel a hatékony és biztonságos gázszagosítás piacvezetőjének szakértelmét veszi igénybe.

LEWA odorizing systems

Nyerő érvek a LEWA szagosító rendszerek választása mellett

A LEWA szagosító rendszerek mennyiségfüggő, gázáramlás vezérelte zárt csatolású rendszerek, melyeket a vonatkozó irányelveknek (pl.: német vízháztartásról szóló törvény (WHG), Német Gáz- és Víztechnológiai Műszaki és Tudományos Szövetség (DVGW), ATEX, GOST-R, ASME, nyomástartó berendezésekről szóló irányelv, német műszaki utasítások a levegő minőségének ellenőrzésére (TA-Luft), gyúlékony anyagokra vonatkozó német műszaki szabályozás (TRbF)) megfelelően alakítottak ki.

Standard components

Szabadon konfigurálható szabványos alkatrészek

Minden egyes LEWA szagosító rendszer szabványos alkatrészekből áll – ilyenek például a vezérlőrendszerek, a szivattyúk, a tartályok, a teknők, az áramlásmérők, a vezetékek és szelepek, valamint a kiegészítők is. Ezek az alkatrészek egyedileg konfigurálhatók, teljesen hozzáigazíthatók az igényekhez.


Reliable Components

Megbízható és kipróbált összetevők

Szagosító rendszereink kipróbált és jóváhagyott alkatrészeket használnak, membránszivattyúink teljesen tömítettek és az adagolás során maximális megbízhatóságot nyújtanak. A vezérlőelemek a LEWA Netport@l segítségével üzemeltethetők, és Ex-védettségi kialakításban is kaphatók. Igény esetén mágneses, sűrített levegős vagy elektromos szivattyúkat is biztosítunk.


Gas Odorization

Különféle gázok szagosítása

A LEWA szagosító rendszerekkel speciális szagosító anyagokat adhat hozzá különféle gázokhoz, például földgázhoz, biogázhoz, LPG-hez, oxigénhez, nitrogénhez, szén-dioxidhoz, hidrogénhez, metánhoz és sok egyéb gázhoz is.


Minden szagosító anyaghoz megfelelő

A LEWA szagosító rendszerek minden szagosító anyaghoz megfelelőek. Szagosító rendszereink immár sok éve adagolnak megbízhatóan és abszolút precizitással EM, DMS, TBM, THT és kénmentes anyagokat különböző ügyfeleknél.

Maximális adagolási pontosság

A szagosító gázok feldolgozása az egzakt adagolástól függ. A LEWA szagosító rendszerek ±1%-os pontossággal dolgoznak.

Precíz áramlásmérés

A LEWA KMM 1 áramlásmérő egyedülálló a piacon, és a legkisebb térfogatáramlást is maximális pontossággal képes lemérni.


A töltési szint integrált ellenőrzése

A tartályok vizuális töltési szint ellenőrzővel vannak ellátva, mely a szivattyú kalibrálása alatt használható.

Diffúzióálló fém membrán

A fém szivattyúmembránok teljesen diffúzióállók és hibabiztosak.

Pótalkatrészek és szerviz

A fióktelepek és gyártóközpontok globális hálózatának köszönhetően szagosító rendszeréhez a lehető leggyorsabban megkapja az elérhető legjobb szervizt és a pótalkatrészeket.

Videók a LEWA szagosító rendszerekről

Opciók

A berendezés burkolata

A szagosító rendszerhez komplett burkolatot biztosítunk. Ez rendszerint egy rozsdamentes acél szekrény. Speciális anyagú házakat is kínálunk.

Túltöltés elleni védelem és csepptálca

Speciális kialakítású tartozékok: megbízható túltöltés elleni védelemmel és különböző méretű csepptálcával tiszta és biztonságos rendszerhez juthat.

Az egyszerű tisztítást garantáló öblítőrendszer

A rendszer egyszerű és rendszeres karbantartásához öblítőrendszer használatát javasoljuk a szivattyúhoz, a csővezetékhez és a tartályhoz a szagmentes szétszerelés és karbantartás érdekében.

Biztonsági szelepes kialakítás

A megnövekedett szívási nyomásokhoz kialakítva nyomásszabályzó szeleppel (0,5-3,0 bar).

Mágnesszelep és nyomásmérő

Az ürítővezetékben elhelyezett mágnesszeleppel a kis gázáramlási sebességeket (< 400 Nm3/h) is vezérelheti. A folyadék pontos adagolását a nyomáscső és a tartály nyomásmérője biztosítja.

Tesztek, átvétel és ellenőrzés

Mindennek a működését biztosítjuk: A LEWA számos szolgáltatást kínál, ideértve a gyári átvételi tesztet (FAT) i s a gyártó vagy a megbízó helyszínén (SAT), valamint az NDT-t és PMI-t is.

Kiegészítő tartalékszivattyúk

Rendszereink középpontjában a hatékonyság és megbízhatóság áll: kiegészítő tartalékszivattyúkat is kínálunk, hogy a rendszer karbantartását leállás nélkül el lehessen végezni.

Minden szagosító anyaghoz megfelelő

A LEWA szagosító rendszerek az iparágban használatos összes szokványos szagosító anyaghoz megfelelőek: EM, DMS, TBM, THT. Csupán közölnie kell velünk egyedi igényeit.

Moduláris dizájn

Szabadon választhat: Szabványos szagosító rendszereinket erősen moduláris felépítésűek és számos összetevőből állnak, így a követelményekhez a lehető legrugalmasabban tudunk igazodni.

Műszaki adatok

A LEWA adagoló rendszerek moduláris felépítésűek. A különféle tartályok, vezetékrendszerek és szivattyúk lehetővé teszik, hogy az ügyfél igényeinek megfelelően bármely rendszerhez adaptáljuk őket.

Rendszer típusaTartály mérete, max. [l]Gázáramlás, max. [Nm3/h]Gáznyomás, max. [bar], szivattyúvalFeszültség [V]Ex zone 1VezérlőrendszerTároló
MAHMBHMLMLDB
OD750100003050560-230 AC / 24 DClehetségesszabványos/visszaküldhető
OD820020000 - 700003050100-230 AC / 24 DClehetségesszabványos/visszaküldhető
nem visszaküldhető
OD60 - 100060 - 100010000 - 2000003050100170230 AC / 24 DClehetségesszabványos/visszaküldhető
nem visszaküldhető, újratölthető

Méretek [mm]

Típus M Sz M
OD7 1750 880 680
OD8 2130 1700 850
OD60 - 1000 2315 2005 1360

Letöltések

Kapcsolattartó

  • Sales Office Hungary
  • LEWA NIKKISO Austria GmbH - Hungarian Representative
  • +36 23 880-975
  • info@lewa.hu

Keresse meg a megfelelő terméket a navigátorral!

Szivattyú navigátor

Ne maradjon le egy hírről sem. Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Regisztráljon most!