Chemical Injection Package

LEWA vegyi befecskendező csomagok

A LEWA speciálisan az olaj-, gáz- és vegyipar igényeihez igazodva fejleszti és építi ki vegyi befecskendező csomagjait.

A különböző iparágakban szerzett szakértelme és sokéves tapasztalata révén a LEWA tökéletes partnerévé válik a csúcsminőségű, megbízható és nagy teljesítményű vegyi befecskendező csomagok kiépítése során. A portfóliónk részét képező rendszerek 5 ml/h és 180 m3/h közti áramlási sebességgel és akár 3500 bar ürítési nyomással rendelkeznek.

LEWA vegyi befecskendező csomagok
Az ideális befecskendező rendszerek bármely alkalmazáshoz.

A vegyi anyagokat befecskendező rendszerek szigorú követelmények alá esnek, és rendszerint egyedi kialakítást igényelnek az adott alkalmazáshoz. A tengeri platformokon, valamint az extrém hideg és meleg környezetekben kiemelt igény a megbízhatóság és az egyszerű karbantartás.

A LEWA jól boldogul ezekkel a kihívásokkal: szakértelmünknek köszönhetően nem csupán testreszabott, hanem páratlanul megbízható és jó minőségű vegyi befecskendező csomagokat kínálunk. Előszerelt egységeink mind a specifikációknak, mind a nemzetközi szabványoknak (pl. ASME, API, ATEX) megfelelnek, a gyártásukat pedig globális projektmenedzsment csapatunkkal és gyártóüzemeinkkel koordináljuk.

Az első tervrajzoktól a kész rendszerig – a LEWA-t választva mindent egyetlen helyről megkap.

Chemical Injection Package

Nyerő érvek a LEWA vegyi befecskendező csomag választása mellett

A LEWA vegyi befecskendező csomagok teljes rendszert alkotnak optimalizált kialakítású szivattyúval, tartállyal, tartozékokkal és műszerekkel.

Development

Teljes körű fejlesztés egyetlen forrásból

A LEWA saját, belső hidraulikai, mechanikai, elektromos és műszerfejlesztő részleget tart fenn. Ezek a különálló szakterületek az egyedi megoldás tervezése és kiépítése során tökéletes összhangot alkotnak. Ezáltal a legszigorúbb minőségi szabványoknak való megfelelés mellett garantáljuk a megrendelés hatékony feldolgozását.


Experience

Több mint 60 évnyi ipari tapasztalat

A sarkkörtől az arab sivatagig: gyakorlatilag az összes olaj- és gázkitermelő megbízik a LEWA rendszereiben. Az iparágban eltöltött 60 év során összegyűjtött kivételes mennyiségű tapasztalat révén szakértő tanácsokat adunk, és közreműködünk az igényeinek megfelelő tökéletes megoldás megtervezésében és kiépítésében.


Facilities

Gyártóhelyszínek a világ minden táján

A LEWA a fióktelepek és gyártóközpontok globális hálózatával rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a projektet gyorsan és gazdaságosan megvalósítsuk. Helyi kapcsolattartói mindig a közelében lesznek, és kérdések esetén szakértő tanácsokkal segítik.


Service

Kiváló szerviz éjjel-nappal

Rendelkezésre állunk, amikor csak szükség van ránk: globális üzembe állítási és konzultációs szervizünk éjjel-nappal elérhető. Szünet nélkül eléri képzett kapcsolattartóinkat, akik szakértő tanácsokkal segítik bármilyen témában, melyről többet szeretne tudni.

Videók a LEWA előszerelt szivattyúegységekről

Opciók

Különféle meghajtástípusok

A környezeti feltételekre rugalmasan reagálunk: a vegyi befecskendezési csomagunkban lévő szivattyúk elektromos (napenergia), sűrített levegős, gáz vagy dízel meghajtásúak.

Rugalmas felépítésű tárolótartályok

A tárolótartályok hasáb vagy henger alakúak. Szükség esetén az igényei szerinti többkamrás rendszereket is használunk.

Nyomásfüggő csővezeték

Magas nyomások esetén tompaszögű vagy karmantyús hegesztésű csöveket javasolunk. 20 000 psi nyomás felett az ellátó és kiáramló folyadékhoz szükség esetén csövezést alkalmazunk.

Erősen ötvözött szerkezeti nyersanyagok

Vegyi befecskendezési csomagunk összeállítása során olyan erősen ötvözött anyagokat használunk fel, mint az Incoloy, a monel, a titán vagy a Hastelloy. Kérésre egyéb opciók is rendelkezésre állnak.

A folyadékdinamika kiszámítása

Szivattyúk és rendszerek esetén a folyadék csővezetéken belüli dinamikájának számítógéppel történő kiszámítására, valamint a megfelelő lüktetéscsillapítók beépítésére támaszkodunk.

Helyszíni összeszerelés

A kifejlesztéstől az üzembe állításig mindent egyetlen forrásból: rendszereink tengeri szállításra is alkalmasak, valamint a célhelyen teljes mértékben szét- és átszerelhetők.

Tesztek, átvétel és ellenőrzés

Mindennek a működését biztosítjuk: A LEWA számos szolgáltatást kínál, ideértve a gyári átvételi tesztet (FAT) i s a gyártó vagy a megbízó helyszínén (SAT), valamint az NDT-t és PMI-t is.

Üzembe állítás szerte a világon

Globális szervizhálózatunkra támaszkodva berendezését üzembe helyezzük, és közvetlenül a helyszínen biztosítunk műszaki szolgáltatásokat – mind a parton, mind a nyílt tengeren.

Magas megbízhatóság

Akár a háborgó nyílt tengeren, akár a forró arab sivatagban vannak, rendszereink extrém feltételek mellett is kivételesen megbízhatóak és magas fokon rendelkezésre állnak.

Referenciák

 • Injection of scale inhibitor

  Vízkőlerakódás-gátlók befecskendezése

  Vízkőlerakódás-gátlók befecskendezése

  Ügyféloldali kihívás: Vízkőlerakódás-gátlók befecskendezésére kompakt befecskendező csomag szükséges nyílt tengeri alkalmazáshoz

  A LEWA szállítási vállalása: Csomag

  A szállítás részletei: Kompakt LEWA előszerelt vegyi-befecskendező szivattyú LEWA ecoflow adagoló membránszivattyúval (LDB típus), és összekötő csövezéssel

  LEWA fődarab(ok):
  LEWA vegyi-befecskendező csomag (CIP)
  LEWA ecoflow adagoló membránszivattyú

  FolyadékNyomás (bar)Áramlási sebesség (l/h)
  Vízkőlerakódás-gátló606
  SzakterületTechnológia
  Nyílt tengeri/olaj- és gáziparOlajkitermelés, nyílt tengeri

Műszaki adatok

Vegyi befecskendező csomagjaink az alkalmazások széles köre számára készülnek. A különféle szivattyútípusokat is felölelő moduláris felépítési elvüknek köszönhetően maximális rugalmasságot garantálunk.

API Standard

A felhasznált szivattyúk megfelelnek az API szabványoknak

A vegyi befecskendező csomagjainkban használt adagolószivattyúk megfelelnek az API 675 szabványnak, és összes dugattyús szivattyúnk megfelel az API 674 szabványnak. Mindkét szivattyútípus elérhető egy szivattyúfejes és több szivattyúfejes konfigurációban is. Ezáltal a vegyi befecskendező csomag kialakítása során maximális rugalmasságot garantálunk.


Variable flow rates and pressures

Beállítható áramlási sebességek és ürítési nyomások

Csomagjaink 5 ml/h és 180 m3/h közötti áramlási sebességekhez alkalmasak. Membránszivattyúinkkal a rendszer akár 1200 bar nyomáson is képes üzemelni. Dugattyús szivattyúink pedig akár 3500 bar ürítési nyomás elérésére is képesek. A befecskendező rendszer maximális tárolási kapacitása 50 m3.

Letöltések

Kapcsolattartó

 • Sales Office Hungary
 • LEWA NIKKISO Austria GmbH - Hungarian Representative
 • +36 23 880-975
 • info@lewa.hu

Keresse meg a megfelelő terméket a navigátorral!

Szivattyú navigátor

Ne maradjon le egy hírről sem. Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Regisztráljon most!