A LEWA megoldásokat kínál minden iparág számára

A LEWA szivattyúk és rendszerek igen sokféle iparágban használatosak. Használatban vannak a földgáz- és kőolaj-kitermelésben, gáz szagosításához, finomítókban és az élelmiszeriparban.

Megoldásaink a legzordabb körülmények között is mérik, keverik, továbbítják és vegyítik a folyadékokat. Szintén a legjobb választás a műanyaggyártásban, a vegyiparban és gyógyszeriparban, az erőművekben, valamint a tisztítószer- és testápolószer-iparban. Feldolgozóipari tapasztalatunk és professzionális projektkezelő szolgáltatásaink révén egyedi, hatékony megoldást garantálunk az Ön különleges alkalmazásához.

Industry Oil and Gas

Kőolaj- és földgázkitermelésben használt szivattyúk és csomagok

A LEWA már az 1950-es évek óta a szivattyúk és csomagok szakértője. Velünk mindent egyetlen forrásból megkaphat: Egyedi csomagjainkat világszerte használják a nyílt tengeri kőolaj- és földgázkitermelésben. Kínától az Egyesült Arab Emirátusokon át sok erős partnerünk hagyatkozik kőolaj-kitermelő alkalmazások terén szerzett tapasztalatainkra.

Industry Gasodorization

Gázszagosítás LEWA szivattyúkkal és adagolórendszerekkel

A földgáz, az oxigén és a nitrogén szagtalan, mindamellett veszélyes lehet. Ezért „szagosítják” ezeket a gázokat olyan erős szagú anyagokkal, amilyennel csak lehet. A LEWA több mint 40 éve fejleszt gázszagosító rendszereket például földgáz, biogáz és cseppfolyósított gáz szagosításához. Ez a folyamat rendkívül fontos, ezért a szagosító rendszernek precízen és megbízhatóan kell működnie.

Industry Refinery

Szivattyúk és adagolórendszerek lepárlóüzemek és finomítói alkalmazások számára

A kőolajat meg kell tisztítani, szeparálni kell és át kell alakítani (finomítani), amíg a végtermék (pl. gáz, dízel. fűtőolaj, kenőanyagok, propán, bután) eladásra alkalmassá válik. A LEWA olyan szivattyúkat és adagolórendszereket kínál, amelyeket a finomítási eljárásban a vegyi adagolás során használnak. Termékeinket például lepárlóüzemekben, kokszolóban, krakkolóban, viszkozitás törőben alkalmazzák. Kérjen további információkat szakértőinktől!

Industry Petrochemicals

Szivattyúk és adagolócsomagok a petrolkémiai iparban

Az elmúlt 50 évben tartós szivattyúkat és adagolórendszereket szolgáltattunk a hidrokrakkolási folyamathoz. A petrolkémia a műanyagok, gyógyszerek, festékek, tisztítószerek és egyéb termékek gyártásához állít elő kiindulási anyagokat. Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel és engedje meg, hogy ellássuk részletes információkkal a hidrokrakkolási eljáráshoz szükséges adagolási és szivattyúzási megoldásokkal kapcsolatosan!

Industry Chemicals

Vegyi szivattyúk és adagolócsomagok a vegyiparban

Amikor kritikus, vagyis a környezetre veszélyes, mérgező vagy gyúlékony folyadékok vagy szuszpenziók megbízható továbbítására vagy adagolására van szükség nagynyomású folyamatokban, akkor a LEWA hermetikusan zárt adagolószivattyúinak, technológiai membránszivattyúinak és adagolórendszereinek nincs alternatívája. Az akár 1200 bar nyomásig használható, hermetikusan zárt LEWA szivattyúk az első számú választást jelentik a köztes vegyi anyagok és végtermékek gyártásában. Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel, és engedje meg, hogy tanácsot adjunk egyedi vegyi szivattyú vagy rendszermegoldásához!

Industry Plastics

Szivattyúk és rendszerek a műanyag-feldolgozó iparban

Ajánljuk különleges szakértelmünket a műanyag-feldolgozó ipar minden egyes részfolyamatához (viaszok, égésgátló anyagok és síkosító anyagok hozzáadása). Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel! Szívesen adunk tanácsot műanyagipari adagoló és szivattyú megoldásokkal kapcsolatban, például polietilén feldolgozáshoz.

Industry Cleaning and Detergents

Szivattyúk és rendszerek tisztító- és mosószerek gyártásában

A LEWA folyamatosan működő, receptvezérelt berendezéseket kínál háztartási és ipari tisztítószerek gyártásához, minden kereskedelmi forgalomban elérhető felületaktív anyag koncentrációban – a nyersanyagtól egészen a végtermékig. Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel, és kérje tanácsadásunkat – együttműködve konfiguráljuk a mosószerek és más tisztítószerek gyártásához szükséges szivattyúkat és rendszereket.

Industry Personal care

Szivattyúk és rendszerek testápolószerek gyártásában

A szigorú minőségi és higiéniai követelményeket – amilyen például a GMP – támasztó vagy a tartósítószerek elkerülését igénylő folyamatokhoz megfelelő berendezés kell. Támogatjuk Önt a higiéniai alkotóelemek és berendezések kiválasztásában és kialakításában testápolószer-termékeinek gyártásához. Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel, és kérje tanácsadásunkat – együttműködünk Önnel a folyamataihoz, például a testápolószerek gyártásához szükséges egyedi adagoló megoldások kifejlesztésében.

Industry Pharma & Biotech

Szivattyúk és rendszerek a gyógyszer-, élettudományi és biotechnológiai iparban

A gyógyszer-, élettudományi és biotechnológiai ipari szivattyúk és szivattyúrendszerek vezető gyártójaként a LEWA támogatást nyújt Önnek a teljes megoldás kifejlesztésében, amely pontosan megfelel az Ön által végzett folyamatok követelményeinek. A gyógyszerek gyártásához különleges szakértelemre van szükség, hogy a jogi előírásoknak eleget lehessen tenni. A biztonság, a dokumentáció és a hitelesítés megbízhatósága számunkra kiemelt elsőbbséget élvez.

Industry Food & Beverages

Szivattyúk és berendezések az élelmiszer- és italgyártás számára

A LEWA az élelmiszeripari gyártók és italgyártók, valamint az üzemek építői számára szivattyúkat és homogenizáló, diszpergáló rendszereket, illetve más technológiai berendezéseket szállít. Önnel együtt dolgozva tervezzük meg a feldolgozáshoz kapcsolódó összes fontos lépést, úgymint a továbbítást, adagolást, keverést, hűtést és fűtést, hogy Ön a nyersterméket költséghatékony folyamat során dolgozhassa fel.

Industry Energy utilities

Adagolócsomagok és szivattyúk erőművek és energiaszolgáltatók számára

A LEWA az erőművek kezelőit és az energiaszolgáltatókat ellátja a különböző folyadékok szállítására, adagolására és keverésére alkalmas szivattyúkkal és rendszerekkel. Nemcsak az erőműveket látjuk el termékeinkkel, hanem szennyvíztelepek, gázpalackozók, biogázüzemek, vízművek és hidrogénüzemek számára is fejlesztünk megoldásokat.

Industry Other industries

Szivattyúk és adagolórendszerek további iparágakban

A LEWA testreszabott megoldásokat kínál, és referenciákkal szolgálhat majdnem minden olyan szakterületen, ahol a technológia megköveteli folyadékok pontos adagolását vagy megbízható szállítását. Folyadékkezelési szakértőként természetesen tapasztalatokkal rendelkezünk olyan területeken is, amelyek a legfontosabb piacainkon kívül esnek.