Melamingyártás LEWA membránszivattyúkkal

A melamin a karbamid trimerizációjával keletkezik. A karbamid melaminná, ammóniává és széndioxiddá (füstgáz) alakul át a katalitikus alacsony nyomású feldolgozás vagy a nem katalitikus nagy nyomású feldolgozás során.

A LEWA megbízhatóan képes melaminfeldolgozáshoz való szivattyúkat működtetni, számos magas hőmérsékletű és egyidejűleg nagynyomású alkalmazásban PTFE membránszivattyúk alkalmazásával, pl. 155 °C és körülbelül 230 bar mellett.

Ezért a karbamid mint ipari nyersanyag olvadékként szállítható a megfelelő szivattyúfejekkel.

Megoldás

A LEWA adagoló és technológiai membránszivattyúk megfelelnek a karbamid szállítás specifikus követelményeinek.

A fontos előnyök a következők:

 • Olvadékszállítás 155 °C-ig lehetséges PTFE membránnal
 • Különböző hajtómű méretek, nagy térfogatáramhoz is
 • Akár 230 bar nyomás
 • Szabályozott membrán pozicionálás a kedvezőtlen feltételek elkerüléséhez
 • A LEWA technológiának köszönhető erő és megbízhatóság megfelel az alkalmazásnak

A karbamid olvadék folyékonyan tartása érdekében (135 °C alatt szilárdul), a megfelelő eszközök, csővezetékek és szivattyúk hőmérséklet-szabályozottak.

A LEWA teljes mértékben köpenyezett membránszivattyú feje különösen megfelel erre az alkalmazásra. Mind a szivattyúfej fedél, mind a technológiai szelepek így vannak köpenyezve, hogy a működési hőmérséklet a megadott tartományon belül maradjon.

Alkalmazási területek

 • Fafeldolgozó ipar
  faforgácslemezek, farostlemezek laminálása és laminált panelek

 

Termékek

LEWA ecoflow membrános adagolószivattyú

LEWA ecoflow diaphragm metering pump

A LEWA ecoflow® membrános adagolószivattyú valódi sokoldalú, minden iparágban használható tehetség az adagolás és keverés terén.

LEWA ecoflow technológiai membránszivattyú

LEWA high pressure pump for process engineering

A LEWA ecoflow technológiai membránszivattyú a nagynyomású folyamattechnológiákhoz gyártott innovatív és univerzális szivattyúk legnagyobb teljesítményű tagja.

LEWA triplex technológiai szivattyú

LEWA triplex high pressure pump for process engineering

A LEWA triplex a legkompaktabb technológiai membránszivattyú a világon a nagynyomású technológiákban az összes iparágban. Keressen minket – örömmel segítünk!

Sundyne-Marelli

Sundyne Marelli Plungerpump

Sundyne-Marelli vízszintes és függőleges technológiai szivattyúk. Az API 610 szabványnak megfelelő vízszintes és függőleges technológiai szivattyúk, az ISO-13709, API-610 szabványnak megfelelő Sundyne-Marelli nagy teljesítményű szivattyúk.

HMD Kontro

HMD Kontro centrifugal pump

HMD Kontro tömítés nélküli mágnessel hajtott szivattyúk. A HMD Kontro tömítés nélküli, állandó mágnessel hajtott centrifugális szivattyúk kivételes előnyöket kínálnak a mérgező, agresszív, gyúlékony, veszélyes és drága folyadékok kezeléséhez.

Sundyne

Sundyne process pumps

Sundyne & Sunflo Nagy sebességű szivattyúk és kompresszorok Az ISO-13709 és API-610 (OH5,OH6) szabványoknak megfelelő Sundyne nagy teljesítményű szivattyúk és a Sunflo szivattyúk tökéletes választást jelentenek a nagy nyomómagasságú, alacsony áramlási sebességű alkalmazásokhoz.

Wilden Standard sűrített levegős szivattyú

Wilden air operated diaphragm pump

A sűrített levegővel működő duplamembrános szivattyú feltalálójaként a Wilden Pump Engineering Co. mutatta be az első ilyen kialakítású szivattyút 1955-ben. Sűrített levegő meghajtású duplamembrános pozitív kiszorítású szivattyú

Chemineer keverési technológia

Chemineer agitators

Chemineer keverési technológia. A Chemineer keverők kínálata széles spektrumú. A lapátos keverőktől a turbinásig csaknem az összes folyadék vagy gáz keverési eljáráshoz alkalmazhatók.

Kapcsolattartó személy

 • Sales Office Hungary
 • LEWA NIKKISO Austria GmbH - Hungarian Representative
 • +36 23 880-975
 • info@lewa.hu

Keresse meg a megfelelő terméket a navigátorral!

Szivattyú navigátor

Ne maradjon le egy hírről sem. Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Regisztráljon most!