LEWA Plungerpump

LEWA nagynyomású dugattyús szivattyú

A különféle iparágakban előforduló nagy nyomású folyamatokhoz hatékony és költségkímélő alternatívát kínálunk membránszivattyú sorozatainkkal szemben: a LEWA dugattyús szivattyúk nagy teljesítményű és sokoldalú dugattyús szivattyúk a különféle iparágakban előforduló nagy nyomású folyamataihoz.

A LEWA dugattyús szivattyú akár 209 m³/h áramlási sebességet is elérhet, és akár 3500 bar nyomással is rendelkezhet.

LEWA dugattyús szivattyúk
Dugattyús szivattyú nagy hidraulikai kimenetekhez.

A LEWA dugattyús szivattyúkat elsődlegesen az olaj-, gáz-, petrolkémiai és finomító ipar használja. Nagy nyomással szemben végeznek munkát, mely gyakran fellép a nyersolaj és a földgáz feldolgozása során.

Robusztus kialakításúak, csendesek, hatékonyak, költségtakarékosak, és duplaspirális vezérmű egységüknek köszönhetően szinte teljesen mentesek a tengelyirányú terheléstől. Hely- és súlytakarékos kialakításuk ideális választássá teszi őket tengeri alkalmazásoknál, például fúrótornyokban.

Kielemezzük alkalmazása igényeit, és minden összetevőt a specifikációnak megfelelően konfigurálunk. Szivattyúinkat igény esetén speciális anyagokból készítjük, valamint tengeri kialakítással és egyedi festéssel látjuk el. Emellett az ASME és API szabványoknak megfelelő tartozékokat, például pulzációcsökkentőket vagy biztonsági szelepeket is biztosítunk.

LEWA Plungerpump

Nyerő érvek a LEWA dugattyús szivattyú mellett

A LEWA dugattyús szivattyúk beépített vezérművel rendelkező, monoblokkos kialakítású dugattyús szivattyúk, melyek a hasonló szivattyúkkal szemben számos előnnyel rendelkeznek.

Einfache Wartung

Gyors és költséghatékony karbantartás

A szivattyú minden kopóalkatrészhez szabad hozzáférést biztosít, a karbantartás nem igényel speciális szerszámokat. A dugattyús szivattyúk karbantartása és javítása könnyű és költséghatékony.


Geringer benötigter Vordruck

Alacsonyabb szívási nyomás szükséges

A szívási nyomás alacsony vesztesége miatt a LEWA dugattyús szivattyú nem igényel előtétszivattyút. Ezzel nem csupán költségeket takaríthat meg, hanem az előtétszivattyú karbantartási ideje és alkatrészeinek kopása is kiesik.


Rücklauf Plungerpumpen

A szivárgás belső visszavezetése

A csomagolásban a potenciálisan szivárgó helyeken kilépő folyadék belülre visszavezetődik. Nincs szükség külső szivattyúra saját csőrendszerrel és felügyelettel.


Kompakt kialakítás

A duplaspirális vezérművekkel szerelt integrált vezérmű egység nagyon kompakt kialakítást és maximális hatékonyságot tesz lehetővé. Emiatt a kis helyigény alacsony energiafogyasztással párosul. A speciális dugattyú és a fejek kereszt elrendezése a helytakarékos kialakítást szolgálja.

Hőmérséklet- és nyomáskapcsolók/-átadók

A vezérművet hőmérséklet- és nyomáskapcsolók/-átadók felügyelik. Ez védi a szivattyút az alacsony olajszinttel és a túlterheléssel szemben.

Karbantartásmentes nyomás vagy rugó alátámasztású dugattyútömítés

Az innovatív és könnyen hozzáférhető dugattyútömítés nyomás vagy rugós alátámasztású. Ez biztosítja a csomag hosszú élettartamát. Nem szükséges megtartania a csomagot.


Duplaspirális vezérmű

A duplaspirális vezérmű a főtengelyt és a fogastengelyt megkíméli a tengely irányú terheléstől. Emiatt az üzemi élettartam megnő, és az erő egyenletes átadása következtében kevesebb zaj keletkezik a dugattyús szivattyúban.

Beépített túlnyomásos olajkenő rendszer

A keresztfejcsapokat és az összekötő rúd csapágyait – a kiviteli terjedelemtől függően – integrált nyomásolajozás látja el. Nincs szükség további kenőrendszerre további ellenőrzéssel és vezetékezéssel. A kenőolajat a karbantartáshoz nem kell leereszteni.

API 674 szabvány

A LEWA dugattyús szivattyúk teljesítik az American Petroleum Institute nemzetközileg elismert API 674 minőségi szabványának követelményeit. Az ebben a szabványban szereplő, ipari környezetben elhelyezett pozitív kiszorítású szivattyúkra vonatkozó összes követelményt a tervezésre, kialakításra és teljesítményre tekintettel állították össze. További tanúsítványok kapcsán készséggel állunk rendelkezésére.

Opciók

Made from special materials

As a standard, wetted parts like pump heads are made of at least 1.4313 stainless steel and can also be made from special materials such as duplex or super duplex, depending on the application.

Large control range

The flow rate can vary, whereby a control range of up to 1:10 is achieved depending on utilization.

Szivárgásfelügyelet

Kritikus folyadékok kezeléséhez az alapfelszereltségű berendezés kiegészítésére szivárgásfelügyeleti rendszert, valamint a tömbszelence zárófolyadékkal való átöblítését is kínáljuk.

Vibration surveillance

For more safety in action and a long life of the plunger pump we offer an additional vibration surveillance. This is how you recognize bearing damages in an early state.

Változatos csatlakozási geometriák

Szivattyúink minden szokványos csatlakozási geometriával el vannak látva, mint például DIN szabvány, a BASF magasnyomású szabványa, amerikai ANSI szabvány, JIS vagy egyedi követelmények.

Az ASME, API & BS szabványoknak megfelelő kivitel

Dugattyús szivattyúink az ASME, API & BS szabványoknak megfelelő kivitelben is kaphatók. Szivattyúját vagy rendszerét készséggel testre szabjuk saját egyedi igényeinek megfelelően.

Fűtő- és hűtőköpeny

Szivattyúink a fűtő- és hűtőköpeny révén szinte minden hőmérséklethez alkalmasak, és igen hideg vagy rendkívül forró környezetben is képesek a folyadékok továbbítására.

A csővezeték kialakítása

Több mint 60 évnyi tapasztalatunkat felhasználjuk a szivattyúk, berendezések és rendszerek tervezése során: A csővezetékek kialakításában teljes körű támogatást biztosítunk.

Teljes körű rendszerek

Dugattyús szivattyúinkat teljes körű rendszerben építjük ki, beleértve a tervezést, kialakítást, számítást, átvételt és tanúsítványozást is. Támaszkodjon mindenre kiterjedő szolgáltatásunkra.

Letöltések

Kapcsolattartó

  • Sales Office Hungary
  • LEWA NIKKISO Austria GmbH - Hungarian Representative
  • +36 23 880-975
  • info@lewa.hu

Keresse meg a megfelelő terméket a navigátorral!

Szivattyú navigátor

Ne maradjon le egy hírről sem. Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Regisztráljon most!