LEWA ecoflow packed plunger metering pump

LEWA ecoflow®
tömített dugattyús adagolószivattyú

A kifinomult moduláris rendszer a LEWA ecoflow tömített dugattyús adagolószivattyút a folyadékok szivattyúzásának költséghatékony megoldásává teszi.

A LEWA tömített dugattyús adagolószivattyú esetében a szivattyúzott folyadékot közvetlenül a dugattyú szorítja ki. Ez azt jelenti, hogy a dugattyú tömítései közvetlenül érintkeznek a folyadékkal. Ezzel a technológiával költséghatékony megoldást kínálunk a könnyű adagolási feladatokhoz akár 9 m³/h térfogatárammal szivattyúfejenként és akár 500 bar ürítési nyomással.

LEWA ecoflow® tömített dugattyús adagolószivattyú
A költséghatékony alternatíva egyszerű adagolási feladatokhoz.

Nem kell mindig drágának lennie: Sok esetben a bonyolult membrános adagolószivattyúk használata nem jelent költséghatékony megoldást egyszerű folyadékok szivattyúzásához. Ezért a LEWA ecoflow tömített dugattyús adagolószivattyút kínáljuk költséghatékony alternatívaként.

Ezért a nem kritikus folyadékok, például víz vagy műgyanta adagolásához előnyös lehet egy egyszerű és robusztus, kedvező költségen beszerezhető és fenntartható hagyatkozni.

Az alacsonyabb költségek ellenére természetesen a jól bevált LEWA minőséget szállítjuk: Minden ecoflow tömített dugattyús adagolószivattyú Németországban készül, ahol a minőségbiztosítás minden szakaszán áthalad. Természetesen alkalmazzuk a jól bevált moduláris rendszert is különböző szivattyúfejekkel, hajtómű egységekkel és motorokkal.

LEWA ecoflow packed plunger metering pump

Jó okok a LEWA ecoflow® tömített dugattyús adagolószivattyú választásához

A LEWA ecoflow hidraulikus működtetésű tömített dugattyús adagolószivattyú számos előnnyel rendelkezik a hasonló szivattyúkhoz képest.

Suction capability

Egyedi szívási kapacitás

A LEWA ecoflow tömített dugattyús adagolószivattyú különleges szívási kapacitásával tér el a többi szivattyútól. A 0,1 bar abszolút szívónyomás révén nemcsak biztonságos beépítési lehetőségek sorát kínálja. A teljes rendszer fenntartási költsége is kevesebb a más hasonló szivattyúkkal kiépített rendszerekénél.


Cost effectiveness

Gazdaságos megoldás az egyszerű feladatokhoz

A szivattyúfej egyszerű de robusztus dugattyús technológiája révén az ecoflow tömített dugattyús adagolószivattyú ideális a nem kritikus folyadékok könnyű adagolási feladataihoz. Emellett különösen nagy energiahatékonyság és kis karbantartási költség jellemzi.


API Standard

API 675 szabvány

Az ecoflow sorozat megfelel az Amerikai Kőolajintézet nemzetközi érvényű API 675 szabványának. Ez a szabvány az ipari környezetben használt térfogatkiszorítású szivattyú minden követelményét magába foglalja a kialakítás, felépítés és teljesítmény szempontjából egyaránt. Szükség esetén örömmel bemutatjuk a további tanúsítványokat is.


Minőségi anyagok

A folyadékkal közvetlen érintkezésbe lépő minden szivattyúalkatrész minőségi alapanyagból készült. A dugattyúk például oxid kerámiából készülnek.

Világszerte érvényes szabványok

A szivattyúk tervezésekor a világszerte érvényes szabványokhoz, pl. a VDMA 24284, 24286‐10 és az FDA irányelveihez tartjuk magunkat.

Jól bevált dugattyútömítés

A LEWA ecoflow tömített dugattyús adagolószivattyúban a jól bevált LEWA dugattyútömítés garantálja a maximálisan tömören záró tömítést.

Opciók

Multiplex képesség

Az egyetlen meghajtóval rendelkező, függőleges építésű motorral ellátott egységek helytakarékosak. Alternatív megoldásként több, azonos vagy eltérő kimenetű meghajtóegység kombinálható a lüktetés csillapításához vagy a receptek adagolásához.

Személyre szabott szelepek

A LEWA számos speciális szeleptípust használ – ilyenek például a speciálisan edzett szelepek a cseppfolyós gázokhoz vagy az élelmiszerek vagy gyógyszerek gyártása során használt, minimális holtterű szelepek.

Fűtő- és hűtőköpeny

Szivattyúink a fűtő- és hűtőköpeny révén szinte minden hőmérséklethez alkalmasak, és igen hideg vagy rendkívül forró környezetben is képesek a folyadékok továbbítására.

Változatos csatlakozási geometriák

Szivattyúink minden szokványos csatlakozási geometriával el vannak látva, mint például DIN szabvány, a BASF magasnyomású szabványa, amerikai ANSI szabvány, JIS vagy egyedi követelmények.

Dugattyútömítés öblítési lehetőséggel

A szivattyúk hosszú élettartamának és szivárgásmentes működésének biztosítása érdekében szivattyúink öblíthető dugattyútömítéssel rendelkeznek. Emiatt a szivárgások könnyen és biztonságosan javíthatók.

Diagnosztikai csatlakozás

Szivattyúink és rendszereink rendelkeznek a teljesítményük diagnosztikáját megkönnyítő csatlakozásokkal. Ezt szerviztechnikus végzi a helyszínen vagy távoli felügyeleten keresztül.

Integrálás folyamatvezérlő rendszerekbe

A folyamatvezérlő rendszerek jelbekérése analóg és digitális módon is történhet. Az áramlási sebesség beállítása elektromos vagy pneumatikus löketbeállítással, illetve alternatív módon a motormeghajtással (FU) történik.

Intellidrive technológia

Az igen dinamikus szervomotor használatával módosíthatja a szivattyú löketét a rendszerének és technológiájának megfelelően.

Gyártás különleges kialakítású anyagokból

Ha a folyamat megköveteli, a nedvesített alkatrészeket (pl. szivattyúfejek, szelepek) különleges kialakítású anyagokból gyártjuk. Ilyen például az 316/316L (1.4401/1.4404) rozsdamentes acél, a Hastelloy vagy Duplex acél és a PVC.

Termékkínálat

A különböző szivattyúfejekkel LEWA ecoflow tömített dugattyús adagolószivattyú a teljesítmény igen széles spektrumát kínálja. Ezért bármely kívánt alkalmazáshoz el tudjuk Önt látni nagy teljesítményű, energiatakarékos szivattyúkkal.

Hajtómű egység adatai

Típus Lökethossz [mm] Dugattyúrúd nyomóereje [N]
LDB 15 2000
LDC 15 5000
LDD 30 7000
LDE 30 20000

Teljesítmény áttekintés

Performance overview LEWA ecoflow

Telepítési méretek

Helymegtakarítás és kis tömeg a szivattyúk csoportos kialakítása, illetve a kompakt boxer kivitel révén. Több folyadék adagolása egyidejűleg, különböző szivattyúfejekkel.

Telepítési méretek

Típus Ho. [mm] Szé. [mm] ΔSzé. [mm] Ma. [mm]
LDB 400 400 185 260
LDC 450 500 220 320
LDD 700 750 280 610
LDE 800 900 350 690

Telepítési méretek

Assembly dimensions LEWA ecoflow

Szivattyúfej változatok

A különböző alkalmazásokhoz más-más szivattyúfejet kínálunk. A választék a többcélú változatoktól a nagy hőmérsékletekhez, nyomáshoz és agresszív folyadékokhoz készült különleges kivitelig terjednek.

K110 / K111 szivattyúfej

Normál szivattyúfej egyszeres tömszelencével akár 160 bar nyomásig.

Típus K110 / K111
Nyomás 160 bar
Szállítási mennyiség 9 m³/h
Hőmérséklet -70 / +400 °C
Viszkozitás 1 500 000 mPa∙s
Alkalmazási terület Valamennyi – legalább LDE méretű – ecoflow szivattyúra felszerelhető.
LEWA piston pump head
LEWA pumphead K

K210 / K211 szivattyúfej

Nagy teljesítményű szivattyúfej dupla tömszelencés tömítéssel akár 500 bar nyomásig.

Típus K210 / K211
Nyomás 500 bar
Szállítási mennyiség 9 m³/h
Hőmérséklet -70 / +400 °C
Viszkozitás 1 500 000 mPa∙s
Alkalmazási terület Valamennyi – legalább LDE méretű – ecoflow szivattyúra felszerelhető.
LEWA piston pump head
LEWA pump head K211

K511 szivattyúfej

Egyedi kialakítás teljes fűtésű köpennyel olvadékokhoz.

Típus K511
Nyomás 176 bar
Szállítási mennyiség 1,5 m³/h
Hőmérséklet -20 / +150 °C
Viszkozitás 100 000 mPa∙s
LEWA pumphead K

Távfej-kialakítású különleges szivattyúfejek

A folyamattechnológia bizonyos feladatai magukban foglalják a kritikus tulajdonságokkal (például magas hőmérséklettel vagy erős koptató hatással) rendelkező közegek adagolását vagy keringtetését. A rendszer, illetve a kezelőszemélyzet védelme érdekében ezeket a kritikus feltételeket gyakran távol kell tartani a használt adagolószivattyú kiszorítórendszerétől. A normál adagolószivattyúk – kompakt kialakításuk miatt – nem alkalmasak az ilyen feladatokra.

Típus MR / MV / KV
Nyomás 500 bar
Szállítási mennyiség 19 m³/h
Hőmérséklet -70 / +400 °C
Viszkozitás 100 000 mPa∙s
Alkalmazási terület A távszivattyúfejek valamennyi LEWA ecoflow és LEWA hármas adagoló- és folyamatszivattúra felszerelhetők.
LEWA pump head M900
LEWA diaphragm remote head cutaway

Iparágak

Olaj és gáz
Olaj és gáz

Olaj és gáz

A szivattyúk, csomagok, előszerelt egységek és szárazföldi, valamint nyílt tengeri olaj- és gázkitermelő rendszerek építésében szerzett 60 éves tapasztalatunkra hagyatkozhat. Kérjük, nézze meg az információkat most!
További információ

Gázszagosítás
Gázszagosítás

Gázszagosítás

A LEWA gázt szagosít: egyedi egységek és jól bevált rendszerek – pontosan azt szállítjuk, amire szüksége van!
További információ

Finomítók
Finomítók

Finomítók

Lepárlóüzemeket immár 60 éve szállítunk kőolaj-feldolgozók számára. Kérjen további információkat szakértőinktől!
További információ

Petrolkémia
Petrolkémia

Petrolkémia

Ellátjuk Önt tartós szivattyúkkal és adagolórendszerekkel a hidrokrakkolási folyamathoz. Kérjen további információkat szakértőinktől!
További információ

Vegyszerek
Vegyszerek

Vegyszerek

A LEWA ellátja Önt egyedi vegyi anyag szivattyúkkal és egyedi rendszermegoldásokkal a vegyipar különböző alkalmazásaihoz.
További információ

Műanyagok
Műanyagok

Műanyagok

A LEWA támogatja Önt minden részfolyamatban, polietilén feldolgozásban, műanyag-extrúzióban egyedi berendezéseivel és rendszereivel.
További információ

Tisztító- és mosószerek
Tisztító- és mosószerek

Tisztító- és mosószerek

Megbízható, receptvezérelt rendszereket kínálunk tisztító- és mosószerek gyártásához. Kérjen további információkat a LEWA szakértőktől most!
További információ

Élelmiszer- és italgyártó ipar
Élelmiszer- és italgyártó ipar

Élelmiszer- és italgyártó ipar

Használjon LEWA szivattyúkat és rendszermegoldásokat élelmiszeripari és italgyártási homogenizálási folyamataihoz. Kérjen további információkat szakértőinktől!
További információ

Energiaszolgáltatók
Energiaszolgáltatók

Energiaszolgáltatók

Adagolócsomagokat és szivattyúkat szállítunk erőművek és energiaszolgáltatók számára. Tudjon meg többet a LEWA energiaszolgáltatói iparág számára készült rendszermegoldásairól.
További információ

Egyéb iparágak
Egyéb iparágak

Egyéb iparágak

Folyadékkezelési szakértőként természetesen tapasztalatokkal rendelkezünk számos más területen is. Egyszerűen lépjen kapcsolatba tanácsadóinkkal és tudjon meg többet!
További információ

Alkalmazások

Letölthető anyagok

Kapcsolattartó személyek

  • Sales Office Hungary
  • LEWA NIKKISO Austria GmbH - Hungarian Representative
  • +36 23 880-975
  • info@lewa.hu

Keresse meg a megfelelő terméket a navigátorral!

Szivattyú navigátor

Ne maradjon le egy hírről sem. Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Regisztráljon most!